Blog, Daily, I like

Îmi este DOR de MINE

De multe ori în ultimul an m-am trezit cu gândul la mine, la dorințele mele, la planurile mele, la ceea îmi doresc eu să fac FAC!

Mi-am dat seama că mă dezvolt, mă maturizez, dar mi-am dat seama că superficialitatea nu are ce căuta în viața mea.

DSC_0803

Dezamăgirile, nici atât!

Mi-ar provoca și mai multe bube:)), prefer să mă mulțumesc cu cele pe care le am!

DSC_0823

O să îmi spuneți:Femeie, este inevitabil, fac parte din viață!!!

Corect și nimic mai adevărat, însă prefer să nu mă transform într-o #dramaqueen și să învăț din fiecare situație care îmi este dată.DSC_0882

Vreau să mă bucur de viață ACUM, nu cu planuri pentru mâine și poimâine, dar vreau să am curaj în continuare ca să îmi pot lua orice decizie, indiferent cât de GREA ar fi!

În viața eu am riscat, m-am iubit și am iubit, m-am apreciat și am apreciat!

DSC_0877

Nu, nu în sensul acel cu iubirea… mă și bufnește râsul, că nu-s vreo narcisistă, dar mi-am dat seama că noi chiar o viață avem:))). Și trebuie să extragem de la ea tot ce-i mai bun, să îndepărtăm orice care ne aduce tristețea și să încercăm să găsim bucuria în ORICE, fiindcă se poate!

Cum nu vreau să mă apuce regretul la bătrânețe, ei bine, îmi doresc să simt, să experimenteze, să mă bucur, dar ACUM!

DSC_0856

Ai auzit, VIAȚĂ?

Când a fost ultima oară când te-ai gândit doar la TINE?

DSC_0808

Photo Credit@ The Storyalist (multu,Daci)

Rochie @Shop Andreea Raicu (multu, Andreea că-n trei ore am reusit să am ținuta la ședința foto)

6 Comments

 • 😉 Articolul tău mi-a răscolit amintiri. Am fost întrebată, la un moment dat, ce îmi doresc eu, ca femeie. Mi-au venit în minte tot felul de chestii “banale”, dar fireşti: sănătate, fericire, viaţă lungă alături de copilul meu…
  Apoi mi-am dat seama că voiam altceva. Voiam să fiu mai egoistă… Mi-am dat seama că voiam să am mai mult timp pentru mine, să învăț să îmi fac timp pentru mine, în primul rând. Să reușesc să înțeleg, totuși, că o femeie nefericită nu poate fi o mamă fericită, o femeie care se dă uitării, nu poate fi o mamă relaxată, deschisă, frumoasă, radiantă. Pentru a fi o mamă (aproape) perfectă, eu cred că, în primul rând, trebuie să fii o femeie fericită, împăcată cu sine, mulțumită de sine.
  Apoi am realizat, din nou, că, de fapt, nu era o dorinţă egoiostă… Ci una pentru cei dragi mie, căci dacă eu nu mă iubesc, dacă eu nu sunt fericită cu mine, atunci cum îi pot face pe cei din jur să mă iubească? Cum să dăruiești iubire și fericire, dacă tu nu le ai față de propria persoană?
  Dar nu vreau să îţi las un comment foileton. Aşa că, dragă Tily, cu permisiunea ta, pun aici un link, pentru cei care doresc să citească şi continuarea 😉 http://blogulmamei.ro/ma-vreau-pe-mine-femeia-inapoi/

  Răspunde
  • Casa mea este si ‘casa voastra’! Feel free to talk!

   Răspunde
 • luv ya!

  Răspunde
 • In fiecare zi ma gandesc la mine 🙂 incepand de dimineata cand sotul meu vine si ma trezeste cu cea mai buna cafea din lume (el nu bea cafea dar are grija sa nu mi lipseasca si pt asta il ador in fiecare zi din ce in ce mai mult din clipa in care ma trezesc). :)) si ma mai gandesc la ce sa facem si unde sa mergem sa ne relaxam in urmatoarele noastre libere pt ca ne place sa petrecem f mult timp impreuna dar la fel de mult imi place sa ies cu fetele ☺. Si tot timpul asta e despre mine pentru ca sunt fericita.
  Ps. Nu avem copii ☺

  Răspunde
  • Si mie imi aduce cafeau la pat zi de zi! Lucky girl!

   Răspunde
 • e bun asa, e semn ca ai crescut :). si ca ramai sursa de bucurii pentru tine si pentru ai tai, in continuare

  Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.