Blog

#Tily33

M-am trezit la 05:00, 06:00 și într-un final cu greu la 07:00.

Pentru prima oară în 12 ani de relație, dis de dimineață l-am auzit pe Popescu: La multi ani, frumoasa mea!

După ce m-a pupat, eu i-am furat pilota, hihi, s-a întors pe partea cealaltă.

M-am blocat.Nu pentru că mi-a făcut o urare…să ne înțelegem!

Ci pentru că era pentru prima oară când  auzeam dis de dimineață, până să se dezmeticească urarea mult dorită. Ani de zile m-am supărat pentru că nu îmi spunea nimic până nu se ridica din pat…mi se părea că dura o eternitate. Dar vorba mamei mele. Cu timpul vin toate.

L-am rugat  să o trezească pe Sofia. Fiindcă voiam să mă bucur de cafea. Nu, nu îți imagina că  a avut vreo o șansă. Dar nici eu să îmi savurez cafeaua.

M-am ridicat și m-am dus către camera ei. Din trei pupici, o îmbrățișare și un Hai la mami…lucrurile s-au rezolvat. S-a spălat, îmbrăcat și 100% s-a activat când a văzut zăpada de afară. Ce să zic, asta facem noi mămicile. Magie.

După ce au plecat în parcare ca să dezăpezească mașina și să mai petreacă Sof câteva minute la joacă, n-aveam cum:). Doar am împlinit 33 de ani. Am mai dat cu mătura, șters masa, strâns hainele, aerisit camerele, am făcut și paturile. Și m-am oprit. Târziu, dar m-am oprit.

Mi-am deschis laptopul.Până să scriu articolul acesta mi-au dat lacrimile.Oameni de peste tot mi-au urat LA MULTI ANI!Bubuia facebook-ul și instagram-ul de la miezul nopții.

M-am uitat la amintirile din ultimii ani din data de 28 noiembrie. Am dat de Sofisticata care era așa de mică și pufoasă.. PFFF, așa m-am emoționat.Când ne-a crescut copila? Când a trecut timpul?

Foarte multe momente, ce să zic. De când eram mică (by the way am făcut și un remake după prima poză cu prietenele din fața blocului), de la aniversarea de 25 de ani, aniversări pe platouri,  aniversări de când eram în perioada machiajului excesiv, aniversări de când eram tunsă bob și  vopsită blond. Așa de multe încât o să vă las numa  câteva încărcate pe blog:).

 

Știi care-i concluzia primelor ore ale dimineții? It’s all about memories.

Despre cum știi să trăiești și să te bucuri de momente. Orice fel de momente.

Să nu lași să ai doar  o zi specială pe an. Ci să știi să ți le faci pe toate cadou.

Am fost într-o ‘călătorie’ lungă despre care vă voi povesti în 2019.

Însă până atunci, dați-mi voie să mă înclin în fața iubirii voastre. Sunt copleșită de miile de mesaje, sms-uri, telefoane. Vă întorc aceste gânduri frumoase. Vouă și celor apropiați!

PS:Chiar dacă nu voi apuca să răspund la toate mesajele… SĂ ȘTIȚI CĂ AM ÎNCEPUT SĂ CITESC LE PE TOATE DE IERI!

La mulți ani, bre, TILY! Happy #33…

 

Outfit: TGH FASHION

Photo Credit: Dragos Lăpădatu

4 Comments

 • La multi ani, Tily. Esti minunata!!!

  Răspunde
  • Multumesc din inima!

   Răspunde
 • Daca aveai o asistenta raslundeai la toate mesajele😁. Sau o prietena mai bine :))) care sa vrea sa faca asta 🙂 . La multi ani! I would kill to have and for a friend like u!! Sa ai mai mulyr momente frumoase si peste cele grele sa treci usor!!!!. Te astept de la anul la ski in Austria :))). Motiv de intalnire gen :)).

  Răspunde
  • Pfoai, dar cate mesaje au fost. Mi-au frica sa deschid facebook-ul la inbox. Le vedeam cand intrau pe telefon.
   Multumesc pentru urare!
   In 2019 mergem pentru prima oara la ski in Italia…era fain sa ne vedem pe partie.
   Dadeam eu vinul sau sampania:)

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.