Blog

INVAZIA INSECTELOR PUFOASE

Dimineața deschid geamul și îl duc pe RADU să vadă cerul.

Să se încarce cu energia bună de la Soare, privească, inspire aer curat.

Este ritualul nostru de când s-a născut.

Stă la mine în brațe cu mânuțele legate de gâtul meu și mă ascultă cum mulțumesc practic pentru o nouă zi.

Însă ieri, nici Soarele, nici aerul, nici cerul nu i-au atras atenția fiindcă în curtea noastră era invazie de insecte pufoase.

Mamalbină, Miercica, Voioșel, Bulinuța, Papătot, Flu-flu, Albăstrica. 7 insecte pufoase și prietenoase ne așteptau la joacă.

Sunt minunate aceste jucării. Se vede pe fața mea încântarea. Mi-am readus aminte ce colecții impresionante de plușuri aveam când eram de vârsta Sofiei dar mai ales ce jocuri de rol făceam.

Vor fi grozave în curând la centrul de ARTĂ,  ȘTIINTĂ sau de ce nu, la JOCUL  DE ROL când o să fie momentul potrivit pentru biscuiții cu miere pe care Răducu îi va face cu mânuțele lui.

Pentru mămicile care au copii mai mare le pot folosi cu mare bucurie ca elemente de joc.

Surpriza, mișcarea, mânuirea lor, stimularea reactiei celor implicați în joc, chiar și aplauzele pot veni de la colecția insectelor pufoase. Stabilești direcția jocului, regulile și începe distracția.

Sunt prietenii copiilor și se laudă că alungă plictiseala, ba mai mult le devin parteneri de încredere la joacă dar și un ajutor de nădejde la cele menționate de mine.

Ce mi-au transmis Miericica și Albăstrica?

În primul rând am aflat de la Miericica că au ajuns în curtea noastră, în siguranță, la timp, cu ajutorul Libelulei Albăstrica care este  o experta  într-ale zborului. Prietenii de la PENNY  știau că nu va da greș și voiau să aflați și voi despre colecția insectelor pufoase.

Strângi puncte BONUS și vei plăti cu 70% mai puțin pentru colecția insectelor pufoase decât prețul standard.

Cum poți obține punctele BONUS?

Simplu!

La fiecare 20 de lei cheltuiți în magazinele PENNY= 1 punct BONUS

La achiziționarea produselor din promoțiile săptămânale = EXTRA puncte BONUS calculate săptămânal per fiecare produs în parte.

5 puncte BONUS= 70% mai puțin decât prețul standard.

Dar hey, dacă  ai card PENNY se dublează punctele primite pentru valoarea fiecărui bon fiscal.

Orice vizită în magazinele PENNY chiar îți poate aduce puncte BONUS pe care le poți folosi la achiziționarea insectelor pufoase.

Astfel, te și alături unei cauze nobile.PENNY va sponsoriza Asociația Salvați Copii la finalul campaniei #SecreteleInsectelor pentru a achizitiona un dispozitiv de ventilatie CPAP Vilamed si a unui incubator, ce vor fi donate Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, pentru nou-nascutii cu probleme de sanatate.

 Mai multe detalii găsești aici.

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.