Blog

Vine Crăciunul și nu știu ce cadou să-i cer MOȘULUI!

(P)Auch, auch, auch! Am avut o perioadă absolut infernală!!!!

De la plecări prin țară, repetiții pentru spectacol, proiecte, prezență în emisiuni tv  la care se adaugă responsabilitatea cea mai mare -FAMILIA.

Ce mâncăm, ce cumpărăm, cine duce copilul la școală, cine îl duce la activități, cine gătește, da ce gătește, cine cumpără haine de iarnă, cine face ba una, ba alta.

În traficul din București este suficient să ai două întâlniri pe zi, plus vreun eveniment… și  ziua ți s-a încheiat ziua instant.

Câteodată sunt epuizată. Și CEDEZ.Cedez în a gândi în avans, plănui,  acționa.

Și e bine, chiar foarte BINE. Pentru că mă las pe mâna altora când vine vorba de cadouri.

Anul acesta OLX a venit cu o altă idee năstrușnică și sare în ajutorul meu, al tău sau al nostru dacă suntem mai mulți căpiați. Cei care simțim că fiecare zi e LUNI și parcă nu se mai termină cu agitația asta.

În perioada 21 decembrie – 10 ianuarie au un ghid al cadourilor și împreună cu un astrolog au lucrat la acest proiect.  Să fie cât mai creativ, surprinzător dar și amuzant pentru fiecare zodie în parte.

 

Ce trebuie să faci?

         Pasul 1: intri pe pagina campaniei  http://ghidulcadourilor.olx.ro 

         Pasul 2: introduci adresa de email și astfel vei primi automat  ghidul cadourilor în funcție de zodie

      *apropo, o sa vi se creeze si cont nou pe OLX, în cazul în care găsiți ceva frumos pentru voi sau persoana apropiata

        Pasul 3: dacă ești fan horoscop și ești curios de PREDICȚIILE ASTRALE 2018, ei bine, trimite către 5 prieteni link-ul generat și vei afla de la       Daniela Simulescu, astrolog ce îți rezervă astrele pentru anul ce vinehttp://www.astrologpersonal.ro/

#parampampam

Îmi place ideea maxim. Motivul este cât se poate de simplu:

Păi, în loc să înnebunesc căutând pe google fel și fel de chestii,simplu, primesc pe mail variante de ideei și cât ai zice pește- am făcut rost și de cadou:)

Iată ce a ieșit la zodia mea:

SĂGETĂTOR- zodie de foc, guvernată de Jupiter, planeta considerată Marele Benefic. Nativii acestei zodii sunt călători încă dinainte să știe să meargă. Nu le place să stea locului, sunt firi foarte active și sportive, dornice de aventură, cunoaștere, expansiune, manifestă entuziasm și optimism în absolut oricare eveniment din viață. 

Ideei de cadouri:

Cu siguranță voi cere cărți fiindcă în 2017  am citit suficiente povești pentru copii:). Anul trecut a fost pentru prima oară când m-am urcat pe schiuri după mulți, mulți ani, deci mănușile de schi sunt binevenite.

La modul cel mai serios, oficial:

AMR 3 zile până la CRĂCIUN și scrisoarea mea încă nu a ajuns la poștă:))

Photo Credit- Alex Lilebuba

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.