Blog, I like

Un loc desprins dintr-o poveste numit FLORENS

De mică m-a învățat mama să iubesc florile, să am grijă de ele, să le vorbesc. Nu am flori în casă fiindcă nu știu să le îngrijesc.

Fie le puneam prea multă apă, fie uitam să le pun apă. Și uite așa încet, încet am renunțat.

Însă ori de câte ori văd aranjamente florale mă cuprinde o emoție puternică. Îmi transmit o stare de bine pe care nu știu dacă ți- o pot explica.

Acum doi ani am avut norocul să o cunosc pe Claudia. Suntem de vârste apropiate, însă ce ne diferențiază pe amândouă este că ea și-a asumat să construiască o echipă, un business. Lucru pentru care o admir enorm. Și aici nu mă refer la business, ci la echipă. Dacă nu ai încredere în oameni, efectiv, nu poți merge mai departe. Nu ai cum să avansezi. Când spui FLORENS, spui PASIUNE înainte de toate.

În tot drumul meu de la tv la online, ei bine, cel mai mult mi-a plăcut că mi-au ieșit în cale oameni pe care nu aveam cum să-i întâlnesc altfel. Oameni cu aceleași principii și valori, oameni care înainte de dorința nebună după bani, bani și iar BANI- au PASIUNE.

Și asta se vede de la o poștă. Pentru că numai cei care au pasiune reușesc pe termen lung.

Atelierul FLORENS se află pe  strada PARIS 13 și crede-mă, este un loc desprins dintr-o poveste. Du-te anytime ca simplu observator! Vei rămâne blocat de frumusețe, bun gust, creativitate.

Săptămâna trecută trebuia de fapt să fac un live, voiam enorm de mult să vi-o prezint pe Clau, dar mai ales să înțelegeți câtă migală, răbdare este de fapt în spatele fiecărui aranjament. Să vă arăt minunățiile de aranjamente, să faceți cunoștință cu acel altceva.

Promit ca la anul să vă prezint toți oamenii care mă inspiră, de ce nu, care te pot inspira și pe tine.

Însă până atunci dă o fugă, fie pe zi, sau dacă ai copil, pe seară. Este o atmosferă ireală, iar decorațiunile, repet, te vor convinge pe loc.

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.