Blog, De luni pana duminica, Evenimente

Swimathon 2014 -facem lucrurile ca la carte

Fetele astea parca ar fi surorile mele mai mari … ne-am vazut prima oara ca sa ne cunoastem si a fost click clack instant ca la un puzzle pe care incerci sa il faci si dupa ceva timp gasesti piesa sau “piesele de joc” in cazul nostru :)-  care  lipseau.
Imi sunt dragi toate si vrem nu vrem , ne leaga multe lucruri !
Sunt din punctul meu de vedere, niste eroine ( Bogdana si Corina au cate trei copii – in lumea vitezei mi se pare ca tre sa ai un MARE spirit de sacrificiu   , sa poti avea grija de atatia copii , sa te daruiesti 100% si sa nu te vaiti like NEVER ) . Poate asa a fost sa ne cunoastem, caci eu nu prea mai aveam curaj sa mai fac copii,  desi imi doream ,  insa simplu fapt ca Sofia este sugativa- nu ma lasa sa vad cum as putea sa imi gasesc timp si sa am grija de cel de al doilea copil.

Dar… intalnindu-le pe ele , nevaicarindu-se , aratandu-mi ca au viata lor personala pret de o ora pe zi sau mai putin mi-au dat sperante.
Fetelor -(Bogdana Dobre, Ana Maria Mitrus,   Ana Nicolescu va multumesc ca ne-am intalnit …va multumesc ca sunteti maxime si va multumesc ca in felul acesta mi-am gasit scuza pentru cafea! De acum incolo o sa fie un must 🙂 !
Dar sa revin la oile mele …intalnirea pe cat de frumoasa a fost ( caci pozele nu mint niciodata ) a fost cu scop … sa continuam foundraisingul de care suntem tare mandre. Dupa nici doua saptamani suntem in top- yeyyyyyyyy ! #Asociatia Unu si Unu # Fire de dragoste #10487563_713530565360974_7923235054521219780_n

Nu asta este ideea de baza, desi ne face sa mustacim:)))!

Asa cum am mai zis si in alta postare nu mergem sa ne balacim, chiar ne dam tot sufletul ca sa facem rost de bani si chiar suntem trup si suflet pentru aceasta cauza! Nu vrem sa facem o competitie cu nimeni, nu vrem sa batem pe nimeni ci pur simplu sa ne realizam targetul si de ce nu, sa il depasim pentru ca avem :

68 de sectii neonato la nivel national, adica 5622 de paturi de neonato, adica 5622 de copii ar avea nevoie de seturile noastre si de cuiburi.

Cam multe nu ?

Cand implicarea este 100% atunci rezulatele se vad .Sunt genul care nu ma bag in proiecte in care NU CRED  !
Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc citeste Aici:

swimathon 2014

Pentru cei care doresc sa-i ajute pe micuti pot dona aici:

Echipa UNU SI UNU

Enjoy our pics …puneam tara la cale:) !

Iar eu te astept sa ne imbratisam si sa sustinem impreuna proiectul Fire de Dragoste  pe 12 iulie la  Lia Manoliu- ora 11:00  …bine  🙂 ?

Promit sa iti arat cum inot ca o broasca !

Ps : nu am mai inotat de trei ani dar nu imi este frica , de abia astept !

DSCF3538_Fotor
DSCF3555_Fotor
DSCF3527_Fotor
DSCF3516_Fotor
DSCF3537_Fotor

DSCF3550_Fotor
DSCF3521_Fotor
DSCF3512_Fotor
DSCF3559 (1)_Fotor
DSCF3531_Fotor
DSCF3545_Fotor

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.