Blog, Sedinte Foto

Povestea Joomay

Le-am descoperit la târgul The Ark în timp ce făceam un nou material video pentru canalul meu de youtube. Iar de atunci ne-am legat, ne-am sudat, dar am și lucrat:)).

Nu le-am refuzat  când m-au rugat să apar în noua lor campanie. Aveam să lucrez cu  Dragoș Lepădatu de la www.cinestyle.ro, și uite așa m-am trezit  într-o zi geroasă de iarnă cu:

Jos TEXTILA prin studio.

Din ce am povestit despre brand am aflat că bijuteria Joomay este o apariție tridimensională impresionantă cu strălucire de facturi diferite, o îmbinare de volume transparente și jocuri de lumină.

Ea apare ca un obiect sculptural, care se naște dintr-un suport ce aduce aminte de sculptura în gheață, într-o combinație inedită cu cristale Swarovski pictate manuale ce dau un ‘painted ice effect’.

Cum fiecare detaliu este semnificativ în acest mix, iată, astfel cum fiecare bijuterie devine o operă de artă.

Conceptul de ‘wearable art’ se traduce prin compozițiile echilibrate și fiecare bijuterie are personalitatea ei.

Joomay nu redă doar povestea frumoasei purtătoare, ci face ca pentru cei care o privesc  să își dorească acel must have.

Carmen Vornicelu, care de altfel este și designerul bijuteriilor supraveghează personal fiecare etapă ce duce la crearea lor din punct de vedere al conceptului, dar și din cel al formării ideei de design, tehnologic.

Joomay este într-adevăr un mix de lumină și de culoare, o îmbinare perfectă de luminuozitate neon contemporană,gen disco black and white, dată de culorile fluorescente pure și nuanțe de strălucire vintage.

Cristalele să știi că sunt pictate de mână în culori pure sau în amestecuri de nuanțe, trecând apoi printr-un tratament care fixează culoarea..

Acest process întregește conceptul ‘long lasting product’.

Cum este femeia Joomay?

Carmen spune că nu ar fi greșit dacă am spune că femeia Joomay este expresia cea mai rafinată , complicată și complexă a frumuseții.

Cum fiecare dintre noi are caracterul ei propriu,personalitatea și stilul unic, ei bine, iată de ce…în mii de ani de civilizație nu există două femei la fel.

Însă elementul comun poate fi bijuteria Joomay- femeia plină de viață,culoare și entuziasm, femeia ușor de reținut dar greu de uitat.

Femeia care se reinventează ‘ on and on’, abordarea bazându-se pe aptitudinile ei de adaptare rapidă, dar combinate cu o vedere inovatoare asupra lumii.

IMG_9764-Edit

Și sincer s-au mulat perfect pe personalitatea mea la sedința foto din cea mai geroasă zi a anului 2016. Am ajuns paralizată la studio, stresată maxim de timp…fiindcă aveam doar 40 de minute la dispoziție.

Dar când luminile au fost aprinse și am auzit blițul de la aparat, a început dansul alături de Dragoș care m-a ajutat să fac față cu brio pe repede înainte. Ținându-mă în priză, sau mai bine zis…ținându-l eu pe el?

-Hai Dragoș, lasă dracu focus-ul și bagă în rafală…mi-au înțepenit picioarele!!!

IMG_9740-Edit-Edit-2

Eu eram cea focusată, ce-i drept…și pe ceas, dar și pe poziție,atitudinea,programul încărcat din viața mea.

Norocul vieții mele este că știu să mă mulez pe situații, că am experimentat proiecte grele, fie în soare, vânt, ploi sau ninsori…iar astăzi după atâția ani pot spune că mă mișc repede de tot…în orice.

IMG_9726-Edit

Pe Dragoș îl găsești la un super studio-360 hub aproape de mall Vitan, ți-l recomand cu drag, dar cred că cel mai bine îl recomandă munca lui, fotografiile pe care le face din pasiune.

Bijuteriile se pot comanda direct de pe www.joomay.com luându-ți în calcul 1-3 zile pentru produsele de pe stoc, restul se execută la comandă, dar necesită  mai multe zile lucrătoare.IMG_9744-Edit

Cum 55% sex masculin mă urmărește poate nu ar fi rău…ori să îi faci surpriză o sedință foto în doi, ori să-i cumperi o bijuterie Joomay.

Și cum niciodată nu am apucat să îți mulțumesc și ție că ești pe aici,promit de acum să fac articole și pentru tine.

Să dau un pic din know how-ul meu cum facem femeia fericită…nu de alta, dar noi suntem veșnic nemulțumite:)!

Greșesc? Sau nu?

 

 

 

 

 

 

5 Comments

 • Îmi plac bratarile cat au costat si unde pot fi gasite Tily?

  Răspunde
 • Îmi plac bratarile Tily cat costa si unde le pot gasi?

  Răspunde
  • Buna: ai link directional catre site-ul lor chiar pe numele brandului!
   Enjoy:)

   Răspunde
 • God, cat de frumoase sunt bijuteriile! Imi place in special colierul din ultima poza si cred ca ar arata foaaaaaaarte bine in jurul gatului meu. Sa fac un forward sugestiv la postarea ta 😛

  Răspunde
  • Why not! Ma bucur ca iti plac:)!

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.