Blog, Happy mom

M-ai ales pe mine…

Nu mi-am găsit timp și energie să scriu de ceva vreme. Am fost down. Se întâmplă. Ca-n viață…

Astăzi am simțit nevoia să mă bucur de razele soarelui, dar mai ales să mă bucur de timpul petrecut cu mine. TIMP DE CALITATE.

M-am plimbat, mi-am făcut programare la mani&pedi, mi-am cumpărat înghețata preferată cu cireșe de la Emilia. M-am dus la mama să o îmbrățișez și să-i spun cât o iubesc. Vreau să știe, să audă, să simtă. Atât cât mai avem privilegiul să ne spunem lucrurile acestea.

Știu… poate o să zici, câtă treabă ai avut?! Dar vezi tu, aici este cheia fericirii. Că învăț să pun totul pe pauză și să respir.

Nu depinde lumea de mine. Nu fac operații pe creier. Deci? #timeout

În timp ce îți scriu mă uit la Sofisticata. Doarme. Și doarme așa de frumos…

Am simțit nevoia să îți povestesc. Să spun  cât de minunat este pentru mine când în fiecare an de 8 martie nu mai sunt fata lui mama, ci sunt mama SOFISTICATEI. Sunt femeie. Mă încântă dar mă și panichează în același timp. Parcă ieri eram  la școală și așteptam cu nerăbdare să-i ofer felicitarea mamei mele.

7 martie 2018

În drum spre școală, dis de dimineață…

Mami, cât costă cerceii pe care ți-i cumperi tu mereu din magazinul unde merge noi?

50 lei Sof. Dar de ce?

Eh, nu că aș vrea să îți cumpăr o pereche, dar știi, mâine este 8 martie. Vreau să fac ceva special pentru tine.

Mulțumesc. Dar tu ești cadoul mult dorit.

Da, dar totuși. Aș vrea să fac ceva.

Și începe să plângă…

Mami, ce s-a întâmplat?

Nimic, doar că tati nu este. Cu cine mă duc prin magazine să găsesc cadoul special? Nici bani nu am. Dacă tati nu este cine mă ajută?

Păi Sof, poți ruga bunicii dacă vrei să fie surpriză. Se găsesc soluții…

PS: Popescu era plecat la schi. Când i-am povestit despre discuția dintre noi două s-a întors noaptea în așa fel încât să fie cu ea a doua zi dis de dimineață. Să o asigure că nu este singură și împreună aveau să găsească cadoul special.

Ce să îți zic, a avut mititica o zi foarte aglomerată. S-a trezit la ora 07:00 și a ajuns acasă la 17:30 din cauza traficului infernal.

Cum a intrat în casă s-a auzit un mare strigăt…

Mamiiiiiiii, mamiiiii- La mulți aniiii!

Zău, nu știu de unde atâta putere și dorință într-o ființă așa de mică?!

Sunt impresionată de atenția pe care mi-a oferit-o, de efortul pe care l-a depus gândindu-se la ceea ce  mi s-ar potrivi. Popescu spune că este leită cu mine.

Cică numai eu ajung acasă pe la 21.00 și la 22:00 fac vreun tort surpriză sau mă gândesc la detalii care contează enorm pentru alții.

A ales buchetul de flori singură. Cu ambalaj  albastru  fiindcă este culoarea ei preferată. Cerceii pe care i-a căutat sunt cu franjuri negri.

Despre felicitări ce să mai zic:) le-am păstrat pe toate de când era la creșă. Mă topesc când văd că începe să scrie. Cât de multe crește. Dumnezeule…

Mâine prezintă la școală un proiect la care a muncit de ceva vreme. Bun motiv pentru a sărbători cele 100 de zile petrecute la clasa 0.

M-a rugat să vin în rochie și să mă accesoriez cu cerceii.#pampam

Câteodată îmi vine să mă ascund sub o plapumă și să fiu de negăsit. Dar instant realizez- Ce ar mai fi viața fără momentele acestea?

Bucurie, emoție, apreciere, familie…

Sof, te iubesc și îți mulțumesc că m-ai ales pe mine să fiu mămica ta.De când te-ai născut ziua de 8 martie este GROZAVĂ!

La mulți ani, femeie! 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.