Blog, Happy mom

La cafea cu ‘doamnele’

Nu știu dacă ți se întâmplă, dar la noi în gașcă când ne vedem și ne strângem la o cafea iese haos.

Suntem nevorbite parcă de ani, avem aceeași placă când cei mici vin la fiecare 2 minute să ne  întrerupă:

Du-te și la tati!

Se vede pe fețele noastre că ne dorim cu disperare cele 15 minute pentru a savura cafeaua în tihnă, dar se văd și cearcănele de stat până târziu, doar, doar să apucă să mai trăncănim și noi.

image

Subiectul este the one and only:))): ce am fost și ce am ajuns într-o mare miștocăreală, însă și hrana vie cu amintirile de pe vremea când nu eram ‘doamnele’.

Concluzia postului: bucurați-vă acum de ce aveți fiindcă pe viitor nu puteți da timpul înapoi,zic!

2 Comments

 • Am terminat de cafegit cu prietenele, una cate una si-au aratat fata adevarata si le-am taiat, fara mila, de pe lista. Beau cafeaua pe balcon cu motanul meu care imita porumbeii, face cu ochiul si da din coada cand ii cer. El ma distreaza, el nu e fatarnic, el mi-e credincios si ma accepta asa cum sunt, se gudura pe langa mine si cand ii dau mancare, dar si cand ii e foame. Cand eram la mama, beam cafeaua in curte, printre gainile care-mi ciuguleau oja de pe unghiile de la picioare. Acum, motanul meu sta pe imprimanta si-mi face cu ochiul…Ochiooo! O zi excelenta, Tily, tie si dragilor tai!

  Răspunde
  • Stii ce de ce suferim si avem dezamagiri? Fiindca avem proiectii mari asupra celorlati! Eu am incercat sa iau de la ele fix cele 15 minute de la cafea! Nici mai mult,nici mai putin! Ca sa fie bine:)))!
   Ce trist…balcon vs curte! Noi nici balcon nu avem! Printre zidurile gri, traim noi, majoritatea:))))!
   Asemenea si tie Myra!

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.