Blog

Hristos A Înviat!

Suntem bine!

Pe la bunici în comuna Vlădești. De vineri noapte de când am ajuns am stat numai în pijama.

Pfiu, grozav sentiment să stai în pat toată ziua. Nu tu pune masă, strânge masă, spală vase… you know.

De câte ori vin la buni Bebe zici că eu sunt nepoata. Sunt 13 ani și încă nu încetează să aibă grijă de mine. Anul acesta este pentru prima oară când nu am pregătit nimic deosebit de Paște. Pur și simplu am vrut liniște și iar liniște. Nu tu pască, tort. NIMIC. NIMIC.

La țară  la bunici aerul este grozav. Aș dormi toată ziua dacă s-ar putea, însă cineva mic și pufos nu mă lasă. Nu m-a lăsat niciodată.Chiar și așa, faptul că am reușit să stau cu gândurile mele și pe fundal cu muzică de relaxare a fost grozav.(vezi aici)

Vremea a fost instabilă, dar nu m-a deranjat absolut deloc. Nu mă interesează de ceva ani daca plouă sau este soare. Important este că suntem împreună. Sănătoși, voioși. Și ce mai voioșie atunci când vine vorba de Sofia. Îmi crește inima când o văd cu atâta bucurie pentru orice lucru, ființă, moment petrecut împreună. Este ca un titirez.

În fiecare dimineață beau cea mai bună cafea cu lapte de țară. Și nu mă opresc doar la una. Îmi este imposibil. Delicioasă.

Nu mănânc niciodată mult atunci când sunt sărbători, dar dacă sunt prăjituri 100% nu ratez momentul. Așa că anul acesta de Paște am mâncat cornulețe și tăvălite de dimineață și până seara.

De câte ori ajungem la părinții lui Dragoș ne minunăm cât a crescut Sofia. Față de ultima oară din luna octombrie 2018 a crescut cu 3 cm. Și pare că tot nu se oprește;) Are la camera bunicului pe stâlpul ușii scris de când a stat în picioare prima oară. Unele dintre ele s-au mai șters, dar nu și amintirile noastre.

Dis de dimineață după ce Soficel s-a bucurat de cadourile aduse de Iepuraș(vezi pe instagram) am stat prin grădină. Cu picioarele goale în iarbă pe pământul ud.

În timp ce mă uitam în jur  mă gândeam că în curând vom fi noi cei care o să o așteptăm pe Sofia să ajungă ACASĂ…

#recunostinta #familie #iubire

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.