Blog, Evenimente

Cele mai bune proiecte pentru copii premiate la…

La ediția din 2017 a Premiilor de Excelentă Itsy Bitsy au fost premiați oameni care au pus multă energie și suflet în slujbă copiilor tot anul 2016, în proiecte care au adus schimbări în bine pentru familiile din România.
Și uite așa, în data de 1 februarie 2017, cu emoție îmi auzeam numele în fața unor oameni atât de importanți pentru România!
Un premiu special a fost primit cu entuziasm de cei mai activi sustinători ai campaniei de promovare a timpului de calitate părinti – copii: Andreea Marin, Virgil Iantu, Tily Niculae și toți cei care au dus la bun sfârșit proiectul 1 Iunie zi liberă natională.

Wow, rămăsesem fără cuvinte!
O dată fiindcă nu știam că vom fi premiați, doi pentru că dădeam timpul înapoi și îmi aduceam aminte cum vreme de nouă luni am muncit aproape zilnic la o campanie ce s-a încheiat cu succes!.
Nu am fost singură pe scenă, ci alături de: Gabriela Coman (ANPDCA), Claudia Boghicevici (fostă deputată), specialiștii Carmen Anghescu, Cristina Trepcea, Mirela Horumbă, Diana Frazzei, Ramona Oros, Bogdan Ion, Gaspar Gyorgy, Mirela Rizea Marinescu, reprezentanții Point Public Affairs, GMP PR, GMP Advertising.
 Au primit recunoaștere și premii următoarele persoane și organizații:
 La Categoria BINE PENTRU COPII: Asociația Salvați Copiii România, pentru întreagă activitate de susținere a drepturilor copiilor, educație, sigurantă.
 La Categoria BINE PENTRU FAMILIE: Danone România, pentru proiectul Danonino “Spune DA”, care a îndemnat părintii să crească independența și autonomia copiilor.
 La Categoria ÎMI PASĂ: OMV PETROM, pentru proiectul “Tara lui Andrei” care de mai mulți ani susține cetătenii din România care vor să se ajute singuri, care gândesc și se implică în proiecte care fac viață mai bună pentru toți.
 La Categoria PĂRINTE IMPLICAT mi s-au înmuiat genunchii când mi-am văzut numele pe ecran alături alți 3 bloggeri vizbili!  Câștigătoarea  a fost Ioana Chicet-Macoveiciuc- o voce puternică în sprijinul părintilor și copiilor români, o mamă care susține comunitatea de mămici să lupte cu succes pentru nevoile și drepturile copiilor și părintilor. Este extraordinar că putem face treaba asta! Incredibil cum am ajuns la inimile oamenilor! Din experiența proprie vă pot spune doar atât: pe cât de frumos este, pe atât de multă presiune există! Personal, trebuie să încetez în a crede că am puteri magice și că pot schimba lumea! O pot face, însă cu echipă. Și încă o dată,  mă repet… am fost mai mult decât onorată să mă aflu nominalizată la această categorie!
 La Categoria PARENTING PENTRU TOȚI:  Cristina Trepcea, psihoterapeută, jurnalistă, realizatoare radio și TV, care susține activ în emisiunile și evenimentele la care participă nevoia copiilor de a petrece timp de calitate cu părintii, nevoia părintilor de a se dezvoltă personal.
 La categoria ALTFEL DE EDUCAȚIE: Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, pentru că promovează un invatămant  modern.
 La categoria CURSURI PENTRU COPII: Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”, care reușește an de an să îmbine tradiția și valorile românești cu metode moderne de educație prin joacă.
 La Categoria INVESTIM ÎN EDUCAȚIE: Asociația Environ pentru proiectul  Baterel și Lumea NON-E care a dus educația ecologică în sute de școli din tară.
 La categoria SPORT PENTRU COPII: Fundația Țiriac, care a dus la deschiderea singurului patinoar modern cu investiție privată 100%-Telekom Arenă, care va stimula dezvoltarea sportului de iarnă printre copii.
 La categoria PROIECTE ARTISTICE PENTRU FAMILIE: KINOdiseea-Internațional Children Film Festival, pentru profesionalismul și energia cu care promovează artă cinematografică în rândul copiilor și părintilor.
 La Categoria ARTĂ SPECTACOLULUI PENTRU COPII: Teatrul Ion Creangă, instituție care aduce poveștile în viață copiilor din anul 1964, pentru că imaginația și teatrul sprijină dezvoltarea sănătoasă a copiilor.
 La categoria MUZICĂ PENTRU FAMILIE: Mirela Rizea Marinescu, coordonatoarea grupului de copii MINITON, compozitoare, textieră, producătoare și mai ales invătătoare care promovează armonia și inocență în muzică pentru copii.
 La Categoria CĂRȚI PENTRU PĂRINTI MAI BUNI: Editură TREI, pentru susținerea pe care o oferă părintilor prin editarea anuală a unui număr semnificativ de cărti care oferă informații actuale, diverse și folositoare părintilor.
 La Categoria LITERATURĂ PENTRU COPII: Victoria Pătrascu, pentru cărtile ei pline de candoare, iubite de copii, pentru textele actuale și întreagă activitate în domeniu.
 La categoria OAMENI CARE INSPIRĂ au fo
 an de an să îmbine tradiția și valorile românești cu metode moderne de educație prin joacă.
 La Categoria INVESTIM ÎN EDUCAȚIE: Asociația Environ pentru proiectul  Baterel și Lumea NON-E care a dus educația ecologică în sute de școli din tară.
 La categoria SPORT PENTRU COPII: Fundația Țiriac, care a dus la deschiderea singurului patinoar modern cu investiție privată 100%-Telekom Arenă, care va stimula dezvoltarea sportului de iarnă printre copii.
 La categoria OAMENI CARE INSPIRĂ au fost finaliști personalităti-model pentru părintii și copiii din România, care se implică în imbunătătirea calitătii vieții acestora: Andreea Marin-pentru toate proiectele și mesajele ei care motivează milioane de femei din România, Virgil Iantu-un model de tată implicat ce a ales să lucreze și direct cu cei mici pentru dezvoltarea lor personală, Oana Moraru-specialistă în educație care trezește conștiințe și militează pentru imbunătătirea educației în școlile românești. Marele premiu la această categorie a fost primit de Magician Marian Ralea, actorul care a inspirat mii de copii și părinti peste 20 de ani, oferind adevărate lecții de curaj și creativitate tuturor prin poveștile și jocurile sale. El este omul care ne-a invătat că fiecare este “erou de poveste” și “poate orice, pentru că e magician” în viață sa.
O seară plină de emoție, de bucurie, de reacții sincere a unor oameni care încearcă zi de zi să facă o schimbare în România!

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.