Blog, Happy mom, I like

Din prima zi acasă

Anii trec, experiența își spune cuvântul și relaxarea se instalează pentru că știi ce ai de făcut.

Dau timpul înapoi, iar în urmă cu opt ani pot să îți spun că la noi în casa, Sofisticata, a plâns mult timp.

Știi tu…timp de trei luni! Regula de trei- plânge mai mult de trei ore pe zi, trei ori pe săptămână, în perioada de la trei săptămâni până la trei luni?

Colicii bebelușului.Ceva normal conform pediatrilor, imposibil pentru părinți. Când ai un bebeluș chinuit de colici îți vine să o iei razna. Te simți neputincios și te doare tare când îl  vezi cum se înrosește la față, își strânge pumnii, încordează burtica și începe să dea necontrolat din mâini și din picioare.

În timp ce scriu, parcă și acum aud țipătul Sofiei ca un strigăt de disperare, dar și rugămintea lui Popescu:

‘Fă-i ceva copilei!’ de parcă eram vreun magician.

Se oprea ea din plâns, după care, începeam eu o tură. De oboseală, frustrare, sentimentul de vinovăție.

Nu a funcționat nimic- legănat, înfășat,cântat, pernă caldă pe burtică, ținut în brațe. Scutec schimbat și corect alimentat.

Nu eram pregătită să aflu/descopăr informații despre ce aș  fi putut să-i dau copilului meu pentru sănătatea tractului intestinal.

Am aflat târziu despre beneficiul probioticelor la copii și când am văzut rezultatul  mi-am propus ca la al doilea copil, să fim informați, dar mai ales relaxați.

De când l-am adus pe Răducu acasă i-am dat în fiecare zi probiotice. Mi-am dorit să fie protejat indiferent dacă avea să sufere de constipație,diaree,balonare sau flatulentă. Să aibă  echilibru tranzitul intestinal și să am un bebeluș liniștit din prima zi de viață.

Folosesc o formulă care este stabilă la temperatura camerei și nu necesită refrigerare. Nu conține grâu, gluten, ou sau pește, nuci/alune, care are un picurător ce permite dozarea precisă.

Jarro-Dophilus® Infant– Când flora e ok, tu ești ok

În urma studiului de evaluare a satisfacției consumatorilor (efectuat de către Consumer Lab.com.), produsul a fost votat în SUA ca fiind cel mai bun probiotic.

Jarro-Dophilus® Infant face parte din gama Jarro Dophilus de la Secom, alcătuită din mai multe produse probiotice, prebiotice si sinbiotice atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Gama Jarro-Dophilus® este formată din brandurile:

  1. Jarro-Dophilus® +FOS 30/100 caps – Sinbiotic (=probiotice + prebiotice), asociere de bacterii benefice și fibre, cu rol principal în echilibrarea florei organismului. https://www.secom.ro/jarro-dophilusfos-30cps
  2. Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS – Sinbiotic ce ajută la reglarea florei intestinale (pentru copii)
    https://www.secom.ro/babys-jarro-dophilus-gos
  3. Jarro-Dophilus® EPS 60 caps – Bacterii benefice (probiotice) cu rol principal în echilibrarea florei organismului. https://www.secom.ro/jarro-dophilus-eps
  4. Jarro-Dophilus® Mood – Formulă complexă obținută prin asocierea de probiotice cu PharmaGABA™, ingredient cu proprietăți relaxante, ce susține buna dispoziție și reducerea disconforului digestiv asociat stresului ocazional. https://www.secom.ro/jarro-dophilus-mood
  5. Jarro-Dophilus® Ultra – Amestec patentat de 10 tulpini probiotice, ce oferă 50mld UFC/capsulă, suport în refacerea și menținerea bunei funcționări a florei microbiene https://www.secom.ro/jarro-dophilus-ultra
  6. Jarro-Dophilus® Infant – Probiotic cu rol în susținerea creșterii copilului , dar și a dezvoltării normale a sistemului imunitar al acestuia. (pentru copii) https://www.secom.ro/jarro-dophilus-infant

Gama variată de probiotice, prebiotice și sinbiotice pentru adulți și copii, cu eficiență dovedită clinic pentru reechilibrarea florei întregului organism (mai multe detalii-  aici).

Echilibrul florei intestinale joacă un rol esențial în menținerea sănătății copilului. Primii doi ani sunt foarte importanți pentru dezvoltarea florei bebelusilor. Dezvoltarea florei este influențată de mulți factori, de la tipul nașterii și modul de alăptare la administrarea de antibiotice și igiena acestuia.

Bacteriile benefice de calitate cum este Jarro-Dophilus® Infant îi  susține echilibrul florei, prin asimilarea nutrienților naturali ai laptelui matern. Totul, datorită tulpinii probiotice patentate Bifidobacterium Infantis M-63, ce oferă minimum 1 miliard de celule vii.

Săptămâna aceasta, Radu- Teodor împlinește trei luni. Trei luni de când viața este mai frumoasă cu pufosul lângă noi.

Am depășit cu bine regula de trei- trei ore de plâns, de trei ori pe săptămână timp de trei luni.

Suntem odihniți, relaxați și fericiți pentru că avem un bebeluș liniștit.

Pentru că vreau să te bucuri și tu de această liniște, voi oferi trei premii pe contul de  INSTAGRAM Tily Niculae.

3 kituri cu produse Jarro Dophilus de la Secom (cu bacterii benefice si fibre solubile) pentru întreaga familie .

Intră în concurs și bucură-te de un bebeluș liniștit!

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.