Blog, Daily, Portfolio

De astăzi mă asculți și la radio

Oh, Doamne, incredibil cât de repede a trecut timpul din momentul în care am aflat că voi intra în gașca ITSY BITSY și până în ziua când chiar sunt ‘live’ pe post!

Nu știu cu ce să încep fiindcă am prea multe lucruri pe care vreau să ți le povestesc, însă vreau să știi că sunt foarte, foarte fericită!

IMG_8271-Edit

 

Deși lumea îmi tot spune că vocea mea este inconfundabilă, iată că la ITSY BITSY nu este vorba despre voce, ci despre oameni.

Iar mie mi-a plăcut teribil acest lucru fiindcă chiar la descrierea paginii mele oficiale de facebook, doar asta am scris…

UN OM!

Mă bucur mult să am șansa să cunosc atâția și atâția invitați din domeniul de parenting și nu numai, dar cel mai mult mă copleșește ideea că numele meu apare lângă persoane dragi mie, pe care le respect și urmăresc de multă vreme.

Alte patru mame, cunoscute și iubite de publicul larg: Andreea Marin, Simona Dragomir, Cristina Trepcea și nu în ultimul rând, draga de Ruxandra Rusan!

Alături de ele, fiind cea mai nouă realizatoare a emisiunii ‘Meditații pentru părinți‘ le oferim părinților informații utile despre timp de calitate alături de copil, educație, psihologia familiei și sănătate!

IMG_8298-Edit-2

Îmi doresc să vă inspir așa cum o fac zilnic, dar mai ales, îmi doresc să dărâm mituri și să ieșim din zona în care trebuie să fim: așa și pe dincolo!

Cred că vor fi momente când am să mă contrazic cu invitații mei, dar mai ales multe alte momente când voi ciuli urechile ca să fur cât mai multe informații.

Recunosc, nu am avut timp să citesc, să mă documentez dupa ce am nascut! Iar când vine vorba de parenting- am făcut totul din instinct!

A fost bine, a fost rău… ca și voi, ce să vezi, am să descopăr pe viitor!

Deși radio am făcut, m-am trezit cu un proiect care este mult mai complicat decât am bănuit!

Inițial am luat-o ca pe oricare altul, iar astăzi, crede-mă, este o provocare!

Este  primul din ‘n’ proiectele care vor urma la ITSY BITSY…sunt convinsă!

Sunt perfecționistă, maniacă maybe, atunci când vine vorba de lucrul bine făcut!

Și voi o știți!

Dar dacă am ajuns până în punctul acesta, să știți că este și datorită vouă.

Vă rog să continuăm împreună!

Și pentru asta, îți spun așa, simte-te ca la tine acasă și scrie-mi despre ce ai vrea să aflii în emisiunea ‘Meditații pentru părinți‘ și mai ales cu cine?

Dacă subiectul se încadrează în targetul emisiunii, cu mare drag, detaliez la radio!

Așadar, ce să mai încolo și încoace, astăzi, 1 septembrie, de la ora 17:00 și 22:00, te aștept pe 99,3 frecvența București, la ‘Meditații pentru părinți’!

Frecvențele din țară le puteți găsi aici, iar pentru cei care îmi scriu și intră zilnic pe blog din străinătate pot asculta aici!

Omg, am emisie zilnică … acu e acu!

IMG_8318-Edit

Photo credit:@Dragos Lapadatu

 

14 Comments

 • Felicitari! Hehe pe Dragos l-am avut si eu fotograf la nunta acum o luna 🙂

  Răspunde
  • MULTUMESC!

   Răspunde
 • Yupii…abia astept. ….mai ales ca le-am schimbat ora de somn copiilor si o sa se trezeasca atunci..

  Răspunde
  • Le poti auzi si podcast la ItsyBitsy daca nu ai fost pe frecventa la 17 fix!

   Puppp!

   Răspunde
 • Buna! Momentan sunt adolescenta,dar imi doresc tare mult sa am copii! De obicei,copii sunt mofturosi cam in orice domeniu,dar as vrea sa aflu metote prin care am putea sa i facem sa manance ce le dam 🙂

  Răspunde
  • Ce tare a fost asta!
   Pai vezi tu, nu sunt niste roboti ca sa le dam ce vrem noi! Au si ei dreptul sa se exprime, sa accepte sau sa refuze!
   Cu siguranta vor fi si emisii despre mancare, cum si in ce fel facem ca sa avem niste pitici sanatosi!

   Răspunde
 • Tily, dar de ce emisiunea de la ora 17 tine atat de putin? Nu stiu cum e cea de la 22 , dar e extrem de putin..

  Răspunde
  • Buna!
   Nu vrei sa stii cat muncim in echipa pentru acele 5 minute! Important este informatia cu care ramai,nu timpul de emisie!
   Un nou format:))! Cea de la 22 este la fel ca cea de la ora 17!

   Răspunde
 • […] Radioul copiilor, firește. Andreea Marin, Simona Dragomir, Ruxandra Rusan și, din septembrie, Tily Niculae. Ele sunt cele patru mame de la radio. De la Radio Itsy Bitsy. Dacă emisiunile și vocile […]

  Răspunde
  • Ce tare a fost articolul.
   Un Florin Piersic feminin!
   Iti multumesc! Si ma bucur ca ne-am intalnit!
   Daca stau sa dau filmul inapoi…asa a fost si la evenimentul unde am dat nas in nas! Veneau oameni sa ma pupe si sa ma salute si eu eram focus pe tine sa iti zic di toate!

   Răspunde
 • […] – “Meditatii penru parinti“, difuzata de luni pana vineri la orele 17 si 22. Tily este una dintre cele mai dinamice persoane pe care le-am cunoscut pana acum, inca mi se pare […]

  Răspunde
  • Deci tu vrei sa ma faci sa plang! Iti multumesc mult!

   Răspunde
 • Tily, te urmărim îndeaproape și dorim să te felicităm pentru noua emisiune.

  De altfel, dacă vei dori să realizezi o emisiunea importanța exercițiilor pre și postnatale, putem oricând să povestim despre atelierele Wise Mom Body. Aici vei afla cum poți îmbina respirația corectă cu o mișcare potrivită corpului tău, unde accentul cade pe tehnica mindfulness.

  De altfel, chiar sâmbăta următoare, 12 noiembrie, pregătim un workshop dedicat în totalite subiectului diastezei abdominale (strategii de vindecare și prevenție) la care ne-ar face face mare plăcere să te invităm. ^_^

  Taking care of yourself is part of taking care of your kids. <3

  Răspunde
  • Va multumesc! Felicitari!

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.