Blog, Evenimente, I like

Pe 17 decembrie, ora 17:30 ți-am pregătit un spectacol GROZAV pentru copii

Deși aparent am fost ocupată cu lansările cărții ‘REȚETE SOFISTICATE’ prin țară, ei bine, să știți că eu de două luni am repetat pentru un spectacol minunat.

Un spectacol făcut din dragoste pentru cei mici cu ocazia CRĂCIUNULUI.

Noah, acum multă lume m-a întrebat în repetate rânduri de ce nu sunt în teatru?! Păi de ce aș fi? Explicațiile mele au fost cât se poate de sincere.

Nu am nervi pentru instituția teatrului. Se întâmplă lucruri. Dar da, am un mare respect pentru colegii mei care #rezistă.

În anii anteriori  au existat multe tentative de teatru independent, dar și acolo, altă distracție. Românul e croit numai pe a face #bani.

Cred că ai nevoie să arăți  prin valoarea proiectelor că știi ce faci, câte știi să faci. Cu siguranță  la un moment dat vor veni și banii pentru cei dornici de așa ceva.

Revenind la spectacolul de teatru este bine de știut că fără susținerea mall-ului  PARKLAKE acest lucru nu ar fi fost posibil. La treaba aceasta se adaugă talentul  actriței Cosmina Dobrota. Textul, conceptul, o parte din costume,  mișcarea scenică- toate sunt făcute de ea.

Muzica îi aparține lui Mandela Gajol (vezi aici), iar mix-ul acesta de oameni în trupă este fix meritul actriței Annemary Ziegler, pe care am întâlnit-o într-un live din studioul meu.

Nu am cum să uit generozitatea celor de la MELI MELO DECO care ne-au oferit o parte din recuzită, dar și prietenei mele NICOLE ENEA ce a dat viață unei rochii de pe o zi pe alta. Face niște rochii absolut senzaționale.

Decorul este pictat de Fabiana Dima (vezi aici).

Și uite așa de la un simplu telefon pe care l-am dat în vară s-au legat lucrurile într-un mod cât se poate de frumos. I-am adunat pe oamenii aceștia în jurul meu și fiecare prin aportul său,  cu sinceritate, eforturi, (că deh. doar  vorbim despre teatru independent)  iată că, am reușit să scoatem capul la lumină.

Vreau să știi că fiecare mișcare a mea din online sau offline i se datorează #SOFIsticatei.

 Este sursa mea de inspiație, putere, motivație.

Așa că acest spectacol îl dedic copilei mele în speranța că peste ani o să vadă câți copii și părinți s-au bucurat de proiectele în care a fost implicată mami.

 Despre COSMINA DOBROTA  citește aici

 Despre Annemary Ziegler citește  aici

a lu Niculae… o știți 🙂

Photo credit: Dragoș Lăpădatu

Așadar dă de veste că pe 17 decembrie, ora 17:30, ne vedem cu mic, cu mare în PARKLAKE, la premiera spectacolului ‘Povești din atelierul lui Moș Crăciun’.

Un spectacol de Cosmina Dobrota

Text -Cosmina Dobrota

Muzică- Mandela Gajol

Distribuție: AnneMary Ziegler,  Cosmina Doborta, Tily Niculae

ACCES GRATUIT

 

 

1 Comments

  • felicitari!esti speciala,ca intotdeauna.te pup.

    Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.