Blog, Evenimente, Happy mom, I like

Am făcut ISTORIE-#1iunieziliberănațională

Wowwwww, este ora 22:00 și nu îmi să cred că tastez asta!

1 iunie zi liberă națională!

Dumnezeule mare, țip prin casă!

ESTE INCREDIBIL cât am așteptat decizia asta! Un an de zile de zile, oameni buni! Un an de zile am sperat că o să avem un rezultat favorabil.

Conform experților în parentingtimp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci timp in care părintele este prezent 100% în relația cu copilul, oferindu-i întreaga atenție.

Proiectul inițiat de Itsy Bitsy FM, care a susținut aceasta propunere legislativa de la începutul anului 2016, a inclus acțiunile:

– o amplă campanie de informare după ce grupul de initiațivă a lansat apelul către părinți: – “Petreceți minimum o oră de calitate pe zi cu copiii vostri”,

– Parlamentul copiilor în care peste 200 de scolari  au participat la dezbateri cu deputați și senatori și au sprijinit proiectul de lege 1 Iunie zi libera.

itsy-bitsy-andreea-marin-tily-nicuale-virgil-iantu-gabriela-coman-la-camera-deputatilor_11-oct-2016

14666185_1453124578034574_8604654108998165069_n

– Cea mai mare sărbătoare de 1 Iunie petrecută de peste 30.000 de copii si părinții împreună, în parcul Al. Ioan Cuza din București, campanie amplă de promovare a jocului ca metodă de petrecere a timpului de calitate în famile etc.

Peste 17.000 de români sprijină inițiativă pe pagina de Facebook 1 Iunie zi libera. Inițiativă beneficiază de sprijinul autorităților, specialiștilor în educație și psihologia familiei, asociațiilor de părinți, liderilor de opinie si personalităților din lumea artistică, care continuă să trimită mesaje de susținere.

Dincolo de toate eforturile, de la idee, până la acțiunile prin care am reușit să aducem împreună atâția oameni șautoritâți în această campanie, cel mai mult contează bucuria celor mici. 1 Iunie zi liberă națională va fi cel mai frumos cadou pentru toți copiii șpărinții.

De acum, de 1 Iunie copiii și părinții au liber la joacă!

Vreau însă să accentuez că 1 iunie e doar un simbol. 1 iunie trebuie să fie în fiecare zi, pentru că cei mici au nevoie de timp cu părinții lor. Mulțumesc pe această cale, în numele Itsy Bitsy, tuturor OAMENILOR MARI alături de care am făcut posibilă transformarea zilei de 1 iunie în zi liberă națională.”  Nadia Tătaru, fondator Itsy Bitsy, inițiator al campaniei 1 Iunie zi liberă națională.

Așa este dragilor o să fie cel mai frumos cadou pentru toți copiii și pentru toți părinții, iar eu vă mulțumesc pentru susținere și apreciere!

Le mulțumesc și eu tuturor celor implicați, colegilor din campanie Andreea Marin & Virgil Ianțu alături de care am fost lideri de opinie!

Dumnezeule, mi se pare ireal ce am reușit să facem! Incredibil! Incredibil, am făcut ISTORIE!

Așadar dragilor,oficial, ziua de 1 iunie este zi liberă NAȚIONALĂ!

4 Comments

 • Bravo Tily si echipei tale! Multumim mult! Ati facut o treaba minunata. #impreuna

  Răspunde
 • Tily ti.am scris si mail si pe mesenger dar nu mi.ai raspuns despre o crema pt psoriazis

  Răspunde
  • Iti multumesc!
   Lipsa timpului!
   Plus ca ce mi-ai aratat tu are cortiozn! Ori eu abordez altfel boala!
   Multumesc inca o data!

   Răspunde
 • Îmi pare rău ca nu te.am putut ajuta. La mine a mers si nu mai am aproape nimic. Imi mai apar dar foarte rar dar dau doua trei zile cu crema CLOBESOL si imi trece. De pup

  Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.