Blog, Happy mom, Videos, Vlog

Vacanta de iarna – DOLOMITI

De trei ani am început să schiem. Este minunat. Recomand să faceți acest lucru.

Conectarea cu natura, starea de bine.Ceva incredibil.Exercițiul fizic în mijlocul naturii cu un peisaj mirifc.

Ce îți poți dori mai mult decât atât?!

Până acum am fost la schi  în țară, Bulgaria, Austria. Anul acesta am dorit să încercăm pârtiile din Italia.

Dragoș s-a ocupat de tot ceea ce a presupus această vacanță. Avion, locație, hotel.

Iar alegerea lui a fost KRONPLATZ din sudul Tirolului, regiunea nordică a Italiei.Nu a dat greș. MINUNAT. Dacă există vreo șansă să ajungeți aici vă recomand din tot sufletul.

Ne-am trezit dis de dimineață și ne-am îndreptat spre aeroport la ora 04:00. Zborul era la 07:20. Știam că o să dureze ceva până când apucam să lăsăm bagajele la cală și echipamentul de schi.

De cum a decolat avionul  pitica noastră a adormit buștean. Aterizarea a fost la Treviso.Fiindcă aveam să fim în posesia unei mașini închiriate i-am propus lui Dragoș să ne oprim  în Veneția. Dar despre această mică excapadă de trei ore am să vă povestesc în alt articol. Închirierea mașinii a fost cu ceva peripeții. Urma să ne aventurăm pe serpentine, iar cauciurile erau de vară.Brici.

Ne-am oprit la un moment dat fiindcă ne apucase panica. Zăpada mare și ne-am chinuit să punem lanțuri pe cauciuri. A fost o adevărată nebunie. Nu știu cum reușesc alții  această manevră? Spațiul dintre  și caroserie este foarte strâmt.

Dragoș s-a julit tot dar într-un final a răzbit. Dacă eram singură nu știu ce făceam. Eu am probleme cu circulația și la frig mâinile mele îngheață. Efectiv nu le mai simt. Dar, totul e bine când se termină cu bine. După nici un km asfaltul era curat ca-n palmă. Oprește din nou mașina și dă lanțurile jos. După trei ore am ajuns la hotel. Micuț, cochet, curat. (vezi aici)

Ne-au primit cu atâta căldură de zici că ne cunoșteam de o viață. După ce ne-au făcut turul hotelului și ne-au explicat programul, ne-am dus către restaurant. A fost una dintre cele mai grozave experiențe culinare de până acum.

Știi că îmi place să gătesc. Și tare mi-aș dori să ajung să gătesc așa. Asta doar dacă îmi schimb profesia.But, never say never!

Extrem de comod  să ieșim în fiecare zi direct de la hotel pe pârtie. Nu ne-am deplasat prea mult și am avut un program lejer. Ne trezeam dimineața, mâncam micul dejun în tihnă și după mergeam pe pârtie. Seara, spa și cină.

De regulă când plecăm în vacanțe luăm un apartament. Evident, costurile fiind mai mici. Dar de data aceasta chiar am vrut să simt răsfăț șapte din șapte zile.

M-am minunat de dimineața și până seara. O să auzi în vlog în mod repetat wow, minunat, grozav:) .(vezi video la începutul articolului)

Pârtii lungi și late. Instații peste tot unde te uitai. Ce să mai. Cu siguranța aș repeta din nou această experiență. Este pentru prima oară când pot spune că a fost una dintre vacanțele reușite.

Dar acum back to life, back to reality. Înapoi la treabă…

 

 

 

 

 

 

 


			

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.