Blog, De luni pana duminica, I like, Sedinte Foto, Vlog

Smokey Cat Eye Make-up Tutorial

Sunt deja câteva săptămâni bune de când am realizat acest filmuleț împreună cu Andreea.

Cum deja știi  că nu mă omor în viața reală după make-up, fie pentru că am avut fața suprasaturată& plină de machiaj de mică càte 18 ore pe platou,fie că îmi place să îmi simt fața curată, fie poate că părerea celor din jur nu prea a contat niciodată pentru mine.

Am susținut mereu că trebuie să te simți bine în pielea ta, dar de altfel cum poate un machiaj impecabil să transforme pe oricine într-o prințesă.

Chiar acu ceva timp (în emisie la colegul Morar) discutam despre faptul că apar în public, mediul online nemachiată. Era extrem de mirat și fericit în același timp că pot emana o asemenea încredere.

Sincer…cred că toate pornesc de la educația noastră de acasă.Eu nu prea am văzut multe artificii la mama mea,iar atunci când se machia o făcea cu stil.

Cam așa și la mine, Sofisticata nu prea mă vede ‘gătită’ și nu prea știe ce înseamnă să îmi pierd timpul în fața oglinzii.

Pentru că at the end nu asta vreau să învețe,pentru că îmi doresc să se iubească pe ea cu toate lucrurile cu care a înzestrat-o bunul Dumnezeu.

Natural, nenatural treaba este că atunci când pici pe mâna unui artist precum Andreea este o transformare majoră.

În atâția ani am experimentat multe tipuri de make-up, m-au gleduit mulți artiști din zona de make-up. Dar la Andreea totul este special, deși pare că pune o grămadă de produse…fața la final este impecabilă fără a fi încărcată de tonele de pudră sau de fond de ten.

Ți-o recomand cu drag și încredere atunci când ai nevoie de un make-up artist ‘brici’.

Până atunci dă un play și vezi ce a ieșit:)!

Make-up: Ali Andreea Make-up

Video: Alexandru Rosu

 

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.