Blog, Evenimente

Sărbătorește alături de ParkLake și poți câștiga o MazdaCX5

Nu de puține ori m-ai auzit spunând pe conturile sociale că stau foarte aproape de PARKLAKE. Și tare mă bucur. Nu vrei să știi cât de important este să ai într-o zonă  în care locuiești „ DI TOATE”. Motiv de sărbătoare fiindcă timp de doi ani ne-am putut bucura într-un mediu eco-friendly de evenimente inedite, premii surprize și CLAR, experiențe de neuitat.

Cei care știu despre ce vorbesc nu au cum să uite evenimentele dedicate părinților, copiilor, concertele oferite de PARKLAKE SHOPPING CENTER.  De Street Food,  Music Awards, Festivalul Du Bonheur, întâlnirea cu legendele fotbalului, piesele de teatru,  lansarea cărții ‘REȚETE SOFISTICATE’ unde ne-am întâlnit și ne-am îmbrățișat, Ace Cream Festival, Atelierele UNICA, Festival de dans, oho,câte nu s-au mai întâmplat în cei doi ani de zile.

Selecție de branduri disponibile pe piață și serviciile de înaltă calitate au făcut diferența cu siguranță, dar și deschiderea pe care centrul comercial o are către parc. .

Anul acesta, cu ocazia aniversării celor doi ani, în perioada 1- 30 septembrie au pregătit o CAMPANIE ANIVERSARĂ. 

Cumpărăturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere în valoare de 50 lei fiecare, dar și posibilitatea de a participa la tombola aniversară. Astfel, toate persoanele care se înscriu la tombolă au șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu: o mașină Mazda CX5, perfectă pentru plimbările în natură sau la sesiuni de shopping prelungite.

Regulamentul este afișat pe site-ul PARKLAKE, dar poate este bine să afli și de la mine că, activarea voucherului se face la BIROUL DE INFORMAȚII PARKLAKE prin ștampilarea acestuia și completarea formularului de validare.

Este valabil în peste 100 de magazine și NU se cumulează. VOUCHERUL se poate folosi o SINGURĂ DATĂ în magazinele PARKLAKE. Nu se poate schimba în bani și nu se acordă rest.Pentru cumpărături mai mari de 50 de lei, diferența se achită cash sau card, în funcție de politica magazinului.

Deci, super simplu. Ai făcut cumpărături, ai primit un voucher cadou, dar și un talon pe care îl lași în urnă. La finalul campaniei toți cei care s-au înscris în marea cursă pot deveni prin extragere la sorți MARELE CÂȘTIGĂTOR.

Rămâne să vedem, nu-i asa? Oare cine pleacă acasă cu MAZDACX5?! Participă și tu la campanie fiindcă niciodată nu se știe când norocul poate fi de partea ta!

Baftă…

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.