Blog, Evenimente, I like, Vlog

Must have-ul de anul acesta este cardiganul cu blană tricotat manual! Pe asta o știai?

Doamne, pe cuvânt că nu știu cum fac alții cu familiile, joburile lor, dar pe mine orice apariție la un eveniment mă dă pe spate.

Și nu pentru că aș fi stresată de evniment în sine, din contră, este o reală plăcere, ci pentru simplu fapt că pentru acele 2 ore de socializare trebuie să mi se așeze astrele atât de bine… cum nu ai idee.

Sofisticata să nu fie răcită, mama să fie free, Popescu să preia copilul de la grădi!

Acestea fiind spuse, tananaana în data de 23 septembrie am avut noroc fiindcă sezonul evenimentelor s-a deschis, iar prima apariție de toamnă am avut-o la lansarea noii colecții Stefanel.

S-a strâns multă lume, dar multă,multă lume în magazinul de la Romană încât nici nu am apucat să văd mare lucru.

Nici bine nu am sosit și am dat de talentata Maria Radu care a făcut un show de excepție.

Este mortală!!!!

Hop, poc, treci la loc, mai o poză, mai un interviu de zici că eram ca Cenușăreasa.

Simțeam  efectiv cum  mă presează timpul, că trebuie să ajung acasă până la 21:30,  dar nu aveam cum să plec până nu știam nimic despre colecție.

Trag de mânecă una dintre minunile de fete de la RanEvents care de altfel au și organizat eventul și le-am întrebat pe repede înainte care e treaba cu colecția ca să știu de ce am venit.

Și long story short  treaba stă cam așa:

STEFANEL explorează noi orizonturi de timp: colecţia toamnă / iarnă 2015-16 este un tribut adus anilor ’70, ani caracterizaţi de feminitate şi emanciparea stilului.

Aspectele vintage, texturile grafice și minimalismul se identifică cu femeia STEFANEL încrezătoare în propriile forţe. O atitudine tinerească este conturată prin elementele decorative şi îmbinarea stilului retro sport cu detalii specifice anilor ’70.

În noua colecţie se remarcă o recurenţă a tonurilor calde precum camel, bej deschis, khakis, maro sălbatic, galben cald, alb cremă. Nuanţele de verde închis evocă natura şi peisajele de toamnă, îmbinându-se perfect cu gama de culori deschise. Prezenţa discretă a nuanţelor de lavandă, prună și vişină reprezintă balanţa între culorile calde şi cele reci. Albastrul regal completează gama de culori.

Proporțiile trunchiate mai subţiri revin la modă, iar volumele nu mai sunt la fel de extreme.

Noile forme propun pantaloni evazaţi cu talie înaltă atât în cazul blugilor, cât și în cazul țesăturilor fluide sau tradiționale. Fustele și puloverele tricotate cu guler pe gât, tricotaje polo și volume generoase, împreună cu eșarfele soft completează look-ul de toamnă. O notă glam este conferită de paietele care scot din anonimat puloverele mari și adaugă valoare noii colecţii. Mantourile sunt mai tinereşti, având un twist englezesc care îmbină careuri, dungi şi modele masculine.

 MUST HAVES: Cardiganul cu blană, tricotat manual, purtat cu pulover din lurex cu gât înalt și pantaloni cu talie înaltă; poncho-ul tăiat și cusut sau din tricot, din lână, supradimensionat, fără nasturi, recreează esența STEFANEL.

Fire textile prețioase folosite în noua colecţie: cașmir pur, lână pură, alpaca, mohair, crep de vâscoză. Greutatea diferită a firelor şi a ţesăturilor a fost folosită pentru a obţine ţinute atemporale, cros-sezoniere.

Deci ce să mai…super colecție!

Frumos eveniment, frumoși și oamenii  cu care m-am întâlnit…excepțional și momentul Mariei și cam asta a fost seara mea timp de 2 ore.

Dacă e un must have cardiganul,zic, să mă duc pe relaxare să îl și văd fizic.

Nu de alta, dar poate intră și în garderoba mea!

 

 

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.