Evenimente, I like

Intră în lumea 89 MINERAL

Săptămâna trecută am fost la un eveniment restrâns. Am apreciat atenția la detalii, intimitatea evenimentului, bunul gust al set-upului, conceptul de lansare.

89 MINERAL de la Vichy

O prezentare simplă și curată susținută de Enida Sitescu- marketing manager Vichy, dar și de Anca Scutelnicu – Product Manager Vichy.

Din prisma meseriei mele este greu să mă ‘ faci atentă’.  Din păcate sunt atentă la dicție, la cum  te prezinți, la inflexiunile vocii, dar și la ppt-urile care nu îmi spun nimic în mare parte a situațiilor.

Așa cum știi, NU sprijin canapelele pe la televizor dacă nu am vreun proiect important de anunțat, care de altfel să facă diferența la noi în țară. Dar nici nu apar toată ziua bună ziua la evenimente.

Am plecat de acolo cu un sentiment frumos fiindcă aceste două doamne s-au prezentat impecabil, atât prin prezența dumnealor, dar și prin informațiile simple, actuale, reale pe care le-au transmis. M-am bucurat că am comunicat și după prezentare. Ne legau credințe comune despre care am să vă povestesc în acest articol.

Se poate și la noi fără să avem 1111 slide-uri cu și despre ridicarea în slăvi a unui brand. Cu informații care să fie actuale, reale. Pentru că nu-i așa? Numai prost nu este publicul. Și m-am bucurat să le văd cum sunt effortless în transmiterea unui mesaj. Am savurat din plin fiecare cuvințel, respirație, slide. Naturalețea ( posibil câștigată în ani), dar mai ales omenia. Normalitatea atunci când vorbim despre specialiștii care sunt în spatele unui brand.

Prezența mea la eveniment a fost dintr-un singur motiv: Grija pentru tenul meu, dar și curiozitatea față de acest produs.

Așa cum știți mulți dintre voi pielea mea suferă. De mulți ani. O boală autoimună, rea, numită psoriazias.

Deși pielea este cel mai mare organ al nostru, din păcate multe dintre noi nu prea-i dăm importanță. Nu facem diferența atunci când vorbim despre prevenție pe termen mediu și lung.

Până să sufăr de psoriazis, deși fața mea era machiată  timp de 18 ore pe zi (practic fără încetare de luni până vineri) niciodată nu mă culcam machiată. Mă demachiam. ERA REGULA DE AUR. Iar la final foloseam apa termală de la Vichy.

Deși la vremea respectivă salariul nu era unul ieșit din comun dădeam foarte mare importanță produselor pe care le foloseam.

Alegeam întotdeauna produse cu cât mai puține ingrediente. Mergeam pe varianta sigură. Nu știu nici acum să citesc cu exactitate etichetele în care sunt ascunse diferite bombe chimice, dar știu că, atunci când sunt puține ingrediente, când formula este minimalistă, clar, calitatea este superioară. Dacă veți regăsi 30 de ingrediente în compoziție sau peste…pune-le înapoi la raft.

Nu vă voi spune că 89 Mineral este minunea de pe planetă.

  1. o dată că nu l-am folosit pe termen lung (ci doar de o săptămână)
  2. a doua oară fiindcă eu cred în genele fiecăruia, dar și în factorii care ne influențează tenul nostru.

Fumatul, nopțile nedormite, alimentația, grija față de ten din adolescență și până în prezent. Cred în ‘pachetul’ care trebuie să fie unitar.Îngrijirea pielii este extrem de importantă.

Ar fi ca și cum ne dăm cu parfum, dar nu ne spălăm niciodată. Pielea are nevoie de atenție specială. . Însă pentru a ajunge la această concluzie avem nevoie de educație. Să ne obișnuim cu ritualul nostru zi de zi, dar să și înțelegem că degeaba cumpărăm fel și fel de cosmetice dacă până pe la 40 de ani ne-am culcat cu rimelul la ochi sau cu urmele de la  fondul de ten. Nimic mai greșit. Prevenția este totul. Din păcate,  încă la noi în țară este mentalitatea să avem multe produse, dar nu neapărat bune. Să fie…

Este cazul de o schimbare. Să învățăm să ne iubim corpul mai mult. Să îl îngrijim.

La fel ca și la produsele de make-up. Am investit în ele încă  de la vârsta de 17 ani. Era un must ca fardurile să fie de la un brand mare.

De ce? Fața mea era supusă la un tratament agresiv cu make-up. Zilnic.

Investind in produse de calitate, clar  nu riscam să fac reacții alergic sau alte bazaconii. Am să îți povestesc într-o zi cum am plecat la 17 ani  în Milano  să îmi cumpăr produsele despre care mă documentasem și cărora le sunt fidelă și astăzi.

Pe varianta, știi că dai un ban dar stai în față și  revenind la rutina de îngrijire a tenului, iată ce mi se pare important să îți comunic:

Ce trebuie să știi atunci când îți cumperi o cremă de față?

Trebuie să citești cu atenție eticheta, Să nu conțină parfum, coloranți, silicon, parabeni, alcool!!!

De ce am ales Vichy de când aveam 17 ani?

Se știe despre brandul Vichy că folosește apa termală ce  izvorăște din inima regiunii vulcanice Auvergne, de la adâncimi de 4000m. Ea se încarcă cu 15 minerale care îi conferă calitățile unice.

Apa Mineralizantă Vichy este ingredientul activ care stă la baza tuturor produselor Vichy de îngrijire a tenului.

Izvorăște  la o temperatură de 27.8°C  și este transportată zilnic de la sursă către fabrică, aflată la doar 4 km distanță.

Eu am un ten sensibil și prin prisma meseriei mele am nevoie de produse care să-i facă bine pielii mele. Mă afișez zilnic nemachiată, iar atunci când am evenimente make-upul este unul cât se poate de natural. Am învățat să îmi iubesc și să îmi respect pielea. Cred că-n timp dacă nu aveam această abordare cu siguranță tenul meu avea de suferit.

Care este noutatea produsului 89 MINERAL?

În primul rând este un gel- booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere. Pentru prima dată s-a făcut asocierea unică de Apă Termală Mineralizantă Vichy folosind 89% apă termală cu Acid Hialuronic de origine naturală. Concentrația de apă termală  folosită până acum de brandul Vichy era de maxim  20%. De data aceasta au abordat invers situația.

Care sunt beneficiile 89 MINERAL?

În primul rând este grozav că are la bază formula minimalistă cu cele 11 ingrediente.

2 ingrediente active

6 emolienți

1 agent de îngroșare

1 solvent

1 conservant

Statisticile  pe subiecții testați  (52) timp de patru săptămâni prin control dermatologic s-a demonstrat că produsul are o eficacitate de:

  • +21% Reumplere
  • +20% Aspect neted
  • +26% Strălucire
  • +26% Aspect uniform

Minéral 89 întărește bariera naturală de protecție a pielii, pentru a o face mai rezistentă împotriva agresiunilor externe cu ar fi poluarea, stresul și oboseala. Zi după zi, tenul are un aspect sănătos și plin de luminozitate.

 Când și cum se poate folosi 89 MINERAL?

Pur și simplu ca produs unic de îngrijire a tenului.

Ca prim pas în rutina de îngrijire a tenului, urmat de aplicarea cremelor de zi adaptate la  nevoile tenului fiecăruia.

Înainte de aplicarea fondului de ten.

După expunerea la soare.

Eu am tenul curat și pot spune că, da, tenul meu este luminos după ce aplic acest gel. Acum rămâne de văzut dacă și pe alte tipuri de ten situația stă la fel.

ACEST ARTICOL NU A FOST SPONSORIZAT!

2 Comments

  • Eu sincer nu vad nici o diferenta si am terminat flaconul aproape…deci cum ai zis si tu depinde de ten.Pupici,esti grozava!😍

    Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.