Blog, Evenimente

Încrederea-n tine (P)

De când mă știu am avut ÎNCREDERE în mine.
Dar nu este meritul meu, ci al părinților mei, care m-au iubit necondiționat și mi-au oferit dragoste, dar mai ales încredere.
Încredere în ei, încredere că pot face ce vreau, când vreau, să construiesc alături de cine vreau.
Oh, sigur… au fost multe momente când mi-am dorit să renunț- fie la dansuri, casting-uri, proiecte, însă, mama a fost persoana care mi-a spus mereu:

Dacă ai încredere în tine poți face orice!!
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

Sigur, la această fundație solidă s-au adunat profesorii pe care-i iubesc, prietenii, familia pe care mi-am sudat-o.
Dar mama a fost și va rămâne omul care m-a format și m-a ajutat să fiu cea pe care o vedeți AZI.

În urmă cu ceva timp am realizat video-ul împreună cu PRINȚESA URBANA/ Și BLONDELE GÂNDESC pentru campania ‘LONCOLOR la tine acasă’. Un proiect pe care l-am îndrăgit din prima.

De ce?

Fiindcă experiența mea în materie de păr vopsit ți-am povestit-o aici, dar și pentru că avea niște extensii foarte frumoase care se adresau comunităților ce ne urmăresc. Așadar  în perioada 27.09.2017 – 29.10.2017, cititoarele noastre, consumatoarele LONCOLOR și nu numai, au avut posibilitatea să intre în caravana „LONCOLOR, la tine acasă” și să povestească ce înseamnă pentru ele să ai încredere în tine. Alături de cele zece consumatoare câștigătoare, LONCOLOR a sărbătorit încrederea pe care o au femeile atunci când se simt bine cu felul în care arată și le-a oferit, chiar la ele acasă, momente frumoase alături de câteva clipe de distracție, într-o atmosferă relaxată și veselă.

Astfel, caravana „LONCOLOR, la tine acasă” a însemnat 10 petreceri la 10 câștigătoare, 10 experiențe pline de culoare și încredere. Alături de echipa de stiliști LONCOLOR, cele 10 câștigătoare au avut parte de un salon de înfrumusețare chiar la ele acasă, iar participantele au putut afla de la specialiștii LONCOLOR sfaturi despre cum să te vopsești acasă și cum este cel mai bine să aplici vopseaua pe păr sau să îți alegi nuanța de vopsea potrivită părului tău.

M-am bucurat că experiența nu este doar a noastră, ci  și a prietenelor care  ne urmăresc virtual. Și uite așa, după o caravana cât se poate de reală, cu echipe de profesioniști împărțite în diverse colțuri ale țării, cititoarele Ioanei, Mirunei, dar și ale mele au avut parte de un extrem make over.

Acest proiect avea să se încheie spre sfârșitul anului cu GALERIA ÎNCREDERII.

Asta însemnând că cele 10 câștigătoare:

  • Enicica Mihaela – Bucuresti
  • Danalache Sandita – Mioveni
  • Joita Alina Andreea – Bucuresti
  • Cristina Ologeanu – Bucuresti
  • Ion Maria – Constanta
  • Marina Alexandra – Galati
  • Dragan Ana-Maria – Mures
  • Adela David – Oradea
  • Stirbu Ramona – Iasi
  • Avram Roxana-Elena din Timisoara.

au fost celebrate într-un mod minunat printr-o expoziție cu pozele lor în GALERIA GALATECA.

S-a lăsat cu lacrimi, emoții, destăinuri, dar și cu concluzii:

NU UITA SĂ AI ÎNCREDERE ÎN TINE!

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.