Blog, I like

Împreuna cu MEGA IMAGE caut Mare Designer Mic pentru MEGA CHIC (CONCURS)

Mami, noi nu avem acuarele de calitate?

Păi de unde știi, Sofi?

Știu, doar mă duc la ARTĂ și am văzut ce are RAMONA la clasă.

Mi-a zis să mergem la Hanul cu Tei fiindcă acolo sunt multe, multe, mami, da multe magazine!

Au trecut aproximativ 40 de zile de când copila noastră a început clasa 0 în școala STEP BY STEP.

Și sunt plăcut surprinsă să văd că deja are materii preferate. Pe langă abilitătile pe care eu le știam, iată că într-un timp atât de scurt descoperă, învată, și culmea, chiar îi place ARTA.

Până la sfârșitul grupei mijlocii de la grădi, crede-mă, nu ai fi văzut-o niciodată să stea la masă să coloreze, picteze sau să facă vreun modelaj.

Nici nu am dat importantă fiindcă știu cât de special este fiecare copil în parte. Nu mi-am dorit să pun presiune pe ea. În nici o situație!

Deh, mi-am zis nu-i vreun talent la desen, aia e. Măcar are abilităti sociale și asta o să o ajute să se integreze oriunde.

Leit mami, ce să zic☺

Încă o dată, mi s-a confirmat!

În momentul în care cei mici sunt ghidați corect, le este stârnită curiozitatea și au langă ei un coordonator care să exprime pasiune prin ceea ce fac, nu mai rămane decât un pas, pană când vei avea o experientă inedită, unică și surprinzătoare din partea copilului.

Deci, talentul se dobândește din CER, și da, este adevărat că se șlefuiește.

În scoală, din păcate, eu am avut două mâini stângi, dar nici nu îmi aduc aminte de vreo oră spectaculoasă la ARTĂ.

Nu se punea accent pe creativitate (deși doar asta înseamnă ARTĂ, nu?), dezvoltare, implicare, creații personale. Eram ca niște roboți.

Pe mine m-a emoționat faptul că în  desenele  Sofisticatei suntem împreună.  Cerul albastru stă deasupra noastră și noi mereu  zâmbitori chiar dacă suntem un copac, o casă și o inimă. CE FRUMOS!

Mesajul vizual transmis prin artă este direct. Și mă bucur să descopăr fericirea în desenele copilului nostru. Mă bucur că prin stilul nostru de viată îi transmitem această stare de bine, dar mă bucur enorm că se exprimă.

Verbal, dar și pe diferite planșe.

Învată în fiecare zi la ARTĂ acel ‘altceva’ și este surprinsă efectiv de ceea ce iese din mânuțele ei.

Arta sub orice formă stimulează creativitatea prin cultivarea curiozitătii și a simțului artistic.

Să avem oare un viitor artist în casă?

Și, fiindcă creativitatea copiilor nu are niciodată limite, azi îți dau o veste grozavă.

Mai știi când MEGA IMAGE a provocat tineri designeri să exploateze teme ancorate din viață orașului, inspirându-se din energia cotidianului?.

Au avut ideea aia faină de a transformă sacoșa MEGA IMAGE într-un accesoriu de colecție și de inspirație 100% românească.

Eh, acum MEGA IMAGE a gândit o super campanie pentru cei mici.

Îi provoacă pe copiii cu vârsta de până în 12 ani să își imagineze prin desen cum va arăta sacoșa Mini MEGA CHIC by MEGA IMAGE. Propunerile celor mici vor prinde viată pentru a se regăsi în noua colecție de sacoșe MEGA CHIC.

WOW, minunat!

Astfel, primii pași încep cu:

RESPECTĂ TEMELE COMPETIȚIEI

 1. Distracție Urbană

Orașul e o oază de distracție atunci când ești cu prietenii buni și familia ta. Toate plimbările, locurile, momentele și zâmbetele care ne fac fericiți merită să fie împărtășite.

 1. Bucătărioara Veselă

O călătorie distractivă în lumea curiozităților și experiențelor delicioase. Turtă dulce, dulcețuri care pișca limbă, legume și fructe jucăușe și, de ce nu, mese reinventate pentru și mai multă bucurie.

 1. Prietenii Naturii

Mici exploratori ai fenomenelor naturii sau mici ecologiști care reciclează și protejează plantele din instinct atunci când se joacă afară. Sau, pur și simplu, vor tot timpul să observe de foarte aproape natura.

Înscrie-te în competiție :

ATENȚIE!

Lucrarea sau lucrările semnate de copii  cu vârsta până în 12 anitrebuie încărcate până pe 3 decembrie 2017 în format JPG, PNG pe site-ul http://www.megachic.mega-image.ro. Fiecare layout înscris trebuie să respecte tema aleasă și să includă numele și vârsta copilului care semnează desenul.

Desenele pot fi create din orice fel de creioane colorate, acuarele, cretă, pe hârtie sau alte materiale pentru desenat. Fiecare copil este liber să aleagă cum va crea desenul și să dea curs imaginației fără limite.

Și acu e acu, fiindcă misiunea cea mai grea îmi revine MIE.

FAC PARTE DIN JURIU!!!

La finalul competiției, juriul format din Ioana Macoveiciuc (blogger de parenting și autor la www.printesaurbana.ro),  Alexia Udriște (ilustrator, http://www.alexiaudriste.ro/)  și mama SOFIsticatei (actriță și blogger www.tillyniculae.eu) va desemna cele trei desene câștigătoare, cu o notă finală în care va avea o pondere și votul public.

3 desene câștigatoare, câte unul pentru fiecare dintre cele 3 teme de concurs.

Premiile sunt GROZAVE!

Cei trei câștigători vor primi, fiecare, câte o excursie la Disneyland Paris. 

În plus, MEGA IMAGE va oferi și un premiu de popularitate celui mai apreciat desen prin vot public, care va consta într-un voucher la un magazin de jucării, în valoare de 1000 de lei.

 

Lume, lume se caută MARE DESIGNER MIC PENTRU MINI MEGA CHIC.

Dă de veste prietenilor și te aștept să intri în competiție. Regulamentul concursului este aici.

Baftă!

#mămicaSOFIsticatei

 

4 Comments

 • Buna Tily,

  Ma numesc Daniela, as dori sa iti trimit un mail cu mai multe detalii, cu o propunere de colaborare cu carti pentru copii. Daca esti de acord sa imi dai o adresa unde sa iti pot scrie. Multumesc!

  Răspunde
  • Buna, Dana,

   Adresa de mail o gasesti la sectiunea contact pe blog!
   Multumesc.

   Răspunde
 • Ce păcat ,am aflat astazi de acest concurs si nu cred că se mai poate inscrie dar mega image nu a facut nici o reclama 🙁

  Răspunde
  • Buna!
   A facut mega reclama! Au ditamai platforma!
   Imi pare rau ca nu ai vazut dar cu siguranta vor face si la anul!
   Reactiile au fost fabuloase! Sarbatori fericite!

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.