Blog, I like

Fă-ți timp pentru ceea ce iubești!

Îmi aduc aminte de bunica mea care era o doamnă tare cochetă.  Manichiuristă fiind de meserie a lucrat toată viața într-un salon.Nu  exista zi să nu fie coafată, parfumată, cu unghiile făcute. Contrar aparențelor de mare ‘cocoană’ (așa cum spunea ea),  Geta era mamă a cinci copii și o gospodină desăvârșită.

Zău dacă știu când și cum le făcea pe toate, dar mai ales cum făcea rost de ‘chef”.

Eram la școală. Pe la vârsta de 7 ani am început să îmi rod unghiile de emoții. Mă atenționa și îmi spunea că mâinile mele vor fi întotdeauna cartea mea de vizită. M-am lăsat rapid de acest tic. Dar între timp  psoriazisul palmo plantar mi-a oferit o mega carte de vizită:)).

Feminitate, naturalețe și normalitate.

În toți acești ani de când am cochetat cu meseria mea nu prea am încercat lucruri îndrăznețe. Contractul în mare parte mă obliga să am aceeași tunsoare (cel mult două stiluri diferite), unghiile nu mi le puteam face fiindcă era extrem de greu pentru racordul secvențelor (într-o zi  filmam secvențe din episoade diferite). Cât despre vopsit nici nu îți mai spun… eventual se termina sezonul și cu multe rugăminți obțineam permisiunea de a face o mică schimbare.

Sunt două mâini stângi. Nu am fost în stare vreodată să îmi fac unghiile sau să mă coafez. Iar de când am psoriazisul palmo plantar de abia reușesc să desfac un dop de la o sticlă, da păi să  țin o pensulă cu ojă. Să fim serioși.

Tot răul spre bine. Dacă și pe vremea bunicii se făceau ‘cocoanele’ la salon, atunci chiar nu avem nici o scuză.De când contractul s-a încheiat am tot experimentat  ce a fost în materie de salon.Știi cum ar trebui să funcționeze, nu?

Fă-ți timp pentru ceea ce iubești!

Saloanele GETT’S sunt împărțite în branduri de saloane de înfrumusețare – GETT’S Hair Studio (GHS); GETT’S Color Bar (GCB) ; GETT’S Men si GETT’S Men Exclusive. Prețurile sunt structurate pe cele două clase de saloane cu diferență de aproximativ 15-20% între brand-urile aferente numărului de stele diferit. Ca o informație utilă GETT’S Color Bar este mai accesibil decât GETT’S Hair Studio. Specificul  saloanelor GETT’S  fiind prin diferențierea prețului în functie de experiența stilistului. Respectiv: elev, junior stilist, stilist, senior stilist și art director.Deși la început m-am speriat gândindu-mă că prețurile sunt foarte mari, ei bine,îmi place la nebunie când mă duc la GETT’S Color Bar în Parklake. Simt că sunt răsfățată. Chiar nu glumesc. Cele care ați fost pe acolo sau ați văzut instastory-urile mele știu despre ce vorbesc.. Am descoperit o normalitate și o calitate în materie de servicii.

O manichiură simplă în GETT’S Color Bar costă 31 lei, iar o manichiură SPA care presupune scurtarea/pilirea unghiilor,îngrijirea cuticulei, degresarea unghiei și aplicarea unei creme hidratante doar 54 lei.

Ca o diferență de cost între GETT’S Color Bar și GETT’S Hair Studio am să mă raportez la  unul dintre pachetele cu tratamente faciale:

GETT’S Color Bar-  4 ședințe (zona ochilor)- 372 lei

GETT’S Hair Studio- 4 ședințe (zona ochilor)- 417 lei

Au implementat de ceva timp abonamente care să fie în beneficiul clientului. Mai jos regăsești denumirile și avantajele lor:

  • Silver Club, ofera servicii suplimentare gratuite de pana la 12%, respectiv 36 Euro.
  • Gold Club, ofera servicii suplimentare gratuite de pana la 15%, respectiv 90 Euro.
  • Black Club, ofera servicii suplimentare gratuite de pana la 20%, respectiv 240 Euro.

Dar pentru mai multe informații, click  aici.

Detaliul care face diferența.

Mi-am dorit să îmi aplic gel, dar  în repetate rânduri m-au convins că nu este ceea ce îmi trebuie pentru unghiile mele subțiri și atacate de boala autoimună. Să rămân la ojă simplă sau să dau cu ojă semipermanentă în rarele momente când boala nu este așa de agresivă.

Câteva săptămâni la rând am încercat să le conving să mă tundă scurt și să îmi facă breton. Cu multă răbdare au stat să îmi scoată în evidență trăsăturile  și m-au determinat să pricep că ar fi o alegere greșită.Așa că, la ultima vizită mi-am dorit din părul natural să am un ombre gri. Nici de data aceasta nu ‘m-au ascultat’, explicându-mi că, părul ar fi supus unui tratament agresiv. Mi-au propus să o luăm baby steps.  Doar vine vara. Eventual îl mai deschidem treptat.

De multe ori specialistul în saloane uită că trebuie să fie OM.

Sunt presați de business și de target.Însă, ca un business să fie de succes, cu siguranță clientul trebuie să se simtă respectat.

Recomand saloanele GETT’S. Un loc cu oameni🙂

Acest articol nu este sponsorizat!

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.