Blog, Videos, Vlog

Despre curățenia casei (P)

Mâna sus :

Cine a dat cu pieptănul pe franjurii covorului din casă prin anii 90?

Cine a bătut & spălat covoarele în fața blocului?

Cine s-a săturat de praful din casă, curățenia interminabilă?

Eu ridic mâna pentru toate cele menționate!

Sunt o femeie căreia îi place să gătească, să facă ‘bunuri’ pentru cei dragi dar să aibe curat în casă!

Mă bucur când am casa plină cu invitați, însă mă obosește fantastic curățenia!

Mi se pare așa o pierdere de timp!

Cine știe? Poate pentru că toată copilăria am văzut-o când pe bunica, când pe mama făcând treabă cât era ziua de lungă.

Încerc să îmi schimb obiceiurile moștenite de familie și să fiu o femeie pe cât de activă profesional, pe atât de eficientă atunci când vine vorba de îngjrijirea casei!

Fiind lider de opinie, activez, militez , cred cu tărie în toată această poveste denumită ‘smart parenting’. Am încercat pe cât de mult posibil să nu stresez copilul la fiecare pas! Să o las să experimenteze și să se bucure de fiecare moment, chiar dacă finalul în bucătărie era dezastruos:))! Făină și ingrediente peste tot!Deși am învățat-o despre respectul față de cei din casă, față de cei care fac curat, respectul față de lucrurile care ne înconjoară,  cum este și normal, da, mai sunt și excepții. Acestea ar fi atunci când nu-i mai atrag atenția fiindcă a dat pe jos frimiturile din farfurie sau a pus mâinile pline de acuarelă pe ușile din sticlă. De servețelul folosit și lăsat pe canapea, ce să mai spun!

Pe lângă faptul că tot ceea ce o învăț acum o să o ajute în dezvoltarea ei, mi se pare realmente mult mai important timpul de calitate petrecut împreună, atenția și dragostea pe care le primește.

Frimiturile le strângi cât ai zice pește, dar momentele pe care le-ai ratat…rămân ratate pe viață pentru că nu s-a inventat pastila ‘întoarcerea în timp’.

Mă gândesc că este totuși un copil și nu aș vrea vreodată să își aducă aminte de mine doar cum am stat numai cu gura pe ea: ba pentru una, ba pentru alta!

În urmă cu vreo 7 ani mi-am cumpărat primul aspirator fără fir! Wow, să îl ai la îndemână ori de câte ori este necesar, genial!De atunci și până acum și-a făcut treaba foarte bine! 

Anul acesta am decis să stăm acasă de REVELION!

Și fiindcă aspiratorul cel vechi s-a stricat, uite cum zilele trecute mi-am luat un aliat în curățenie ca să fac față pregătirilor cu zero efort. Dar să și meargă treaba la curățenie repede, repejor după petrecere!

Sigur, știți voi, momentele acelea când ești gazdă (toată lumea se bucură) dar tu spre dimineață stai să strângi… Bleahhhh!

Tehnologia evoluează și mă bucură! Sunt pasionată de gadgeturi în curățenie și nu ezit să testez când apar pe piață.

Așa se face că m-am pricopsit cu aspiratorul CAVALIER de la DIRT DEVIL.

Cavalier este un aspirator  detașabil, fiind utilizat pentru aspirarea prafului de pe pardoseli, covoare sau mobilă.

Dacă este necesar, poate fi utilizat și ca aspirator portabil pentru a scăpa de praful din locurile greu accesibile, atât din casă, cât și din mașină. Aspiratorul 3 în 1 este prevăzut cu sistem de prindere în perete, fiind la îndemână oricând ai nevoie de el pentru curățenia casei. Aspirarea se face fără sac, astfel filtrul este lavabil.

Ca să îl puteți utiliza la eficiența lui maximă poate este bine de știut că bateria externă 21.6 V Li-Ion trebuie să stea la încărcat 5.5 ore!

Colectează 0.4 l și are o greutate de doar 2 kg! În prețul aspiratorului pe care îl găsiți aici, aveți incluse accesoriile:

Peria 3în 1 COMBO (perie pentru tapițerie, perie pentru mobilier, duza pentru spații înguste).

Iar dacă culoare a reprezentat pentru tine un criteriu în alegeri cei de la Dirt Devil l-au scos pe piață în două culori:

Negru și Roșu

Vorba lungă sărăcia omului așa că mai bine dă play pe filmuleț ca să vezi cum se face curățenia casei rapid!

Să vină noaptea de REVELION, zic! I’m so ready….

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.