Blog, I like

Chit chat ca-ntre fete (CONCURS)

A fost o dată ca niciodată când mi s-a spus cam așa:

Vezi, tu?!După vârsta de 30 de ani,clar te va preocupa mult mai mult corpul tău.  #startyoungtostayyoung

Cam așa mă anunța viitoarea mea nașă cum vor sta lucrurile pe viitor. Cică chit chat ca-ntre fete. Iar eu habar nu aveam cât adevăr grăia.

Ne-am cunoscut când aveam 19 ani. Îți dai seama. Eram cum s-ar spune, prospătura din gașcă. Ce îmi păsa de colăcei, riduri și alte povești.

Despre nașa, ce să zic, a  avut grijă toată viața de corpul si sănătatea ei. Și, deși este cu 10 ani mai mare decât mine, arată demențial.

Ca să îți dai seama cum arată, te rog, dă un search pe google/ imagini – Carmen Brumă. Așa arată și ea. Pătrățele, picioare lungi, sâni frumoși și trecută de 40 ani.

Admir, respect,  sincer, mă minunez când văd ambiție, determinare la o femeie.

Dar eu cu  sportul  sunt ceva…(oricât de mult aș ști beneficiile lui) pur și simplu nu a venit ziua când pot să spun:

Gata,  fac sport!  Adică mint, pot să spun. Dar  tot nu fac sport :). Înțelegi ce vreau să zic, nu?

Anii au trecut, da,a mai apărut un alt colăcel la burtică , dar cu toate acestea  nu am făcut vreo obsesie. Posibil și datorită faptului că am doar 4 kg peste kilogramele când aveam 19 ani. Deci, hai să fim serioși.  Rezist cu câte un colăcel. Nu sunt + 20kg cât luasem în sarcină.

Ehe, dacă la partea cu corpul încă pot să supraviețuiesc, of… nu așa stau lucrurile când vorbesc și despre tenul meu.

Știu că toate avem plusuri și minusuri, că ne încurajăm când ne  spunem:

Iubește-te așa cum ești! 

Și DA, chiar așa ar trebui să facem! Însă mai sunt și momente când te uiți în oglindă și parcă nu îți place ce vezi. Revenind la fața mea :)…

Ce să fac! Am acceptat în timp. Mare,ovală,nas proeminent (ca să mă exprim finuț),lipsă obraji. Aia e, defilăm  cu ce avem. Sunt la stadiul când văd câte un interviu cu mine și nu îmi pot lua ochii de la ridurile de expresie care se adâncesc pe zi ce trece. Ei bine,  pur și simplu NU POT să le iubesc.

Nu pot! Mă scot din minți. 

Am avut tenul curat de când am intrat la pubertate. Machiaj mai mult decât mine nu cred că a experimentat nici una dintre voi. Dar chiar și așa, deși  anii petrecuți în televiziune au fost dificili, vreau să știi că, nu a existat noapte să adorm cu vreun strat de ‘smac’ pe față.

10 ANI am stat încărcată pe față cu fond de ten și pudră mai mult de 12 ore pe zi.

ZECE ORE!!! 

Mare minune că nu am făcut vreo alergie în perioada respectivă.

Anul acesta împlinesc 33 de ani. Și de la 30 încoace am început să am grijă de tenul meu la modul cel mai serios.

Știam că tenul uscat (în cazul meu) necesita îngrijire suplimentara, întrucât este predispus la apariția ridurilor și liniilor fine. Dar nu am acționat până când nu le-am văzut cu ochii mei în oglindă.

PONT:

Vitamina C ajută în reducerea liniilor fine și a altor semne de îmbătrânire. Astfel, poți obține un rezultat rapid prin folosirea pe parcursul zilei a unei creme hidratante sau ce conține vitamina C . #pampam

Și dacă tot am ajuns la subiectul crème,iată că, astăzi  îți scriu  despre  crèmele pe care le folosesc.

Din vara acestui an am GAMA COMPLETĂ DE ÎNGRIJIRE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CUTANATĂ ACM DUOLYS. Este foarte potrivită celor care au 30 de ani.

DUOLYS.CE SER INTENSIV ANTIOXIDANT are o CONCENTRAȚIE 15% VITAMINA C PURĂ STABILIZATĂ

Și ce face? Simplu:

Redă fermitate pielii și corectează semnele de îmbătrânire cutanată.Neutralizează radicalii liberi,dar și acționează împotriva petelor de pe față. Mie mi-a plăcut cel mai mult fiindcă  redă strălucirea tenului.  Textura nu este grasă, deci nu o să te enerveze când îl aplici. Și surpriză, nici nu este lipicios.Parfum hipoalergenic.

Cum folosești serul ? Dimineața și / sau seara, pe față, gât și decolteu, dar atenție – înainte de aplicarea cremei hidratante Duolys.

Un alt factor foarte important care cauzează îmbătrânirea cutanată este expunerea la soare.  Știm chestia asta de  ani buni. Este foarte important să folosești un  produs cu factor ridicat de protecție. Before make-up sau indiferent dacă îți lași tenul să respire. LIBER și fără pic de machiaj. Conform studiilor fața are nevoie de protecție!!

DUOLYS SPF 50+ CREMĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE pe lângă acțiunea anti-îmbătrânire are o PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ.

Cine mă urmărește pe instagram a văzut crema solară pentru toată familia. Însă degeaba are factor de protecție dacă nu te și protejează împotriva întregului spectru de raze UVA/UVB. Nu se pune problema despre acest lucru  când vorbim despre DUOLYS SPF 50+, ca atare previne efectele nocive cauzate de razele UV și luptă împotriva îmbătrânirii cutanate. Nu are parfum și mi se pare foarte tare că este rezistentă la apă. Un factor important pentru mine? Textura este fluidă și lejeră.

Și această cremă se poate aplica pe față, gât și decolteu și se recomandă reaplicarea de fiecare dată când te expui la soare.

DUOLYS CREMĂ CONTUR OCHI. Una dintre preferatele mele.

Poate și pentru că cele mai multe riduri le am în zona ochilor. Să tot fie vreo șase -șapte la coada ochilor. Ei bine,  crema contur ochi acționează:

Împotriva ridurilor, practic redă fermitatea pielii și le netezește prin stimularea sintezei de colagen. Acționează împotriva pungilor de sub ochi, culorii cearcănelor dar totodată și hidratează. Are un efect imediat de prospețime. Absorbție rapidă. Parol.. Ah, și fără parfum.

Se aplică dimineața și/sau seara prin tapotări delicate ale conturului ochilor, dinspre interior către exterior.

DUOLYS CREMĂ HIDRATANTĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE o folosești pentru a întârzia efectele îmbătrânirii cutanate. Este o EMULSIE DE CRISTAL LICHID ce îmbunătățește   hidratarea pielii și-i oferă o senzație plăcută la atingere.

Este disponibilă în 2 variante de textură.

LEJERĂ : pentru  pielea normală sau mixtă/textură ușoară și delicată
BOGATĂ : pentru pielea uscată și foarte uscată/ textură onctuoasă.

Mie îmi place cea bogată având în vedere tenul meu uscat.Parfumul este hipoalergenic, discret si plăcut. Este bine tolerată, nu are efect gras sau lipicios.

Se folosește dimineața și/sau seara, singură sau împreună cu DUOLYS.CE (serul pe care îl folosesc eu) sau DUOLYS.HYAL ( serul din gama cu 5% vitamina C, recomandat celor de peste 40 de ani).

Tot vreau să îmi termin cafeaua de dimineață, dar nu pot! Am o surpriză pentru tine.  Și trebuie să îți spun.

Tocmai am lansat pe pagina de facebook un concurs!!! Vreau să ofer 3 cadouri DUOLYS Cremă hidratantă anti-îmbătrânire cutanată, cu textură bogată pentru 3 posibile câștigătoare.

Spune-mi într-un comentariu pe facebook:

Care este rutina  de îngrijire a tenului tău?

Mai jos regăsești  detaliile despre participarea la concucurs.

Termeni și condiții:

Organizatorul concursului este contul de facebook https://www.facebook.com/tilyniculaeoficial/?ref=bookmarks, detinut de Tily Niculae, denumit în continuare “Organizatorul”.

În perioada 10 septembrie 2018, ora 09:00 – 23 septembrie 2018, ora 23:59 va avea loc concursul „ACM DUOLYS Cremă hidratantă anti-îmbătrânire cutanată, cu textură bogată” desfășurat pe contul de facebook https://www.facebook.com/tilyniculaeoficial/?ref=bookmarks , în cadrul căruia persoanele care intenționează să participe trebuie să lase un comentariu la postarea dedicată pe facebook cu un răspuns la întrebarea:

„Care este rutina de îngrijire a tenului tau?”

Poate participa la concurs orice persoana fizică cu domiciliul sau cu reședința în România, care a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului (denumiți în continuare “Participanții“) și care întrunește, în mod cumulativ, următoarele condiții exprese:

– să dețină un cont valabil pe platforma www.facebook.com;

– să posteze pe contul de facebook, la postarea dedicată concursului, un răspuns la întrebarea mai sus menționată;

  să dea tag unui prieten/ unei prietene care folosește produse pentru hidratarea pielii.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu care nu respectă prevederile prezentului mecanism.Toate comentariile care respectă condițiile de participare vor intra, dupa încheierea concursului, într-o tragere la sorți organizată cu ajutorul www.random.org, iar dintre toți Participanții concursului se vor desemna 3 câștigători. Fiecare dintre cei 3 câștigători va primi un produs- ACM DUOLYS Cremă hidratantă anti-îmbătrânire cutanată.Organizatorul va anunța câștigătorii (care au libertatea de a accepta sau nu premiile) printr-un mesaj privat, în termen de maximum 48 de ore de la încheierea concursului.Pentru a intra în posesia premiilor, Participanții desemnați câștigători trebuie să trimită, în termen de 48 de ore de la data desemnării ca și câstigători în cadrul concursului, intr-un mesaj privat pe mailul Organizatorului , următoarele informații: numele și prenumele, adresa completă și numărul de telefon, precizând că sunt participanți la concursul  „ACM DUOLYS Cremă hidratantă anti-îmbătrânire cutanată, cu textură bogată”n cazul în care datele solicitate nu sunt comunicate în termenul anterior menționat, Organizatorul își rezervă dreptul de a invalida respectivul câștigător. Câștigătorii vor fi afișati în cadrul postării de concurs (later edit) după finalizarea procesului de validare.Premiile vor fi expediate prin curier, la adresa specificată de câștigători, astfel cum aceasta a fost comunicată prin mesaj privat, în maximum 15 zile lucrătoare de la data afișării câștigătorilor.Prin participarea la acest concurs, Participanții își dau acordul ca datele lor personale să fie prelucrate DOAR în vederea trimiterii premiilor, în eventualitatea in care vor fi declarați câștigători.Participanții desemnați câștigători nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau alte obiecte în schimbul premiilor câștigate și nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.Premiile revin numai Participanților desemnați câștigători și nu pot fi transmise unor terțe persoane. Pentru evitarea oricărui dubiu, un Participant la concurs nu poate câștiga decât un singur premiu indiferent de numărul de comentarii înscrise în concurs pe durata acestuia. 

Hai să fie cu baftă!

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.