Blog

Black Friday la Flanco

Vine și perioada aceasta de Black Friday când toată lumea intră în vrie pentru cumpărături.

Îți  zic sincer că niciodată nu m-am dus să mă îmbulzesc pe la magazine fiindcă niciodată nu am avut noroc la nimic.

În schimb Popescu al meu, an de an, ori de câte ori își adăuga la coșul de cumpărături câte ceva are șansa vieții să se aleagă cu un produs mult vânat tot anul. Ca atare it’s a must să îmi schimb atitudinea și inevitabil o să fie bine :))).

În 2015 cei de la Flanco aniversează 5 ani de când au pe piață campania Black Friday, așa că anul acesta va fi totul super special.

O dată că ține mai multe zile, de vineri, 20.11, până duminică, 22.11 și asta înseamnă mai multe zile pentru cumpărături, dar și pentru faptul că ai ocazia să întâlnești oameni frumoși din diverse domenii care sunt invitații speciali ai celor de la Flanco. Și nu vor fi acolo doar ca să faceți cunoștință, ci și ca să îți ofere reduceri magice, suplimentare, la produse care sunt deja în oferta de Black Friday . Atenție însă: numai în Ora lor magică și numai în magazinul în care vor fi prezenti, evident pentru categoria de produse pe care o reprezintă vor exista aceste reduceri suplimentare.

Deci fii atent care e programul:

Vineri, de la ora 17:00 la 18:00 apare în magazinul Flanco din Băneasa, ca prin magie, Cristian Gog.

Da, știu, este fabulos: câștigătorul de la ‘Românii au talent’, dar și cel mai tare iluzionist și mentalist. Eu în calitate de gazdă de abia aștept să îl cunosc și să văd ce lucruri interesante face, pentru că vom avea parte și de momente de magie, si de reduceri suplimentare. Go Gog, Go Gog….

Și pentru că vineri am făcut încălzirea, sâmbătă, 21.11, în intervalul orar 13:00-14:00, tot la Flanco Băneasa, are ora magică Marian Buhnici, care o să îmi explice cum stă treaba cu ofertele speciale la produsele IT, iar de la ora 15:00 la 16:00 ai ocazia să o întâlnești pe Adela Pârvu, cea din emisiunea ‘Visuri la Cheie’ .

O apreciez foarte mult și nu voi rata ocazia să o întreb câte în lună și în stele despre electrocasnicele mari din magazinul Flanco Băneasa. Este foarte important să știm unde ni le poziționăm în spațiu din punct de vedere estetic, dar cel mai important pentru siguranța casei, a noastră.

Aoleo, au simțit oamenii ăștia că pot să fiu la mai multe petreceri în același timp! Ce să vezi, tot sâmbătă, dar de data asta în magazinul Flanco din Promenada, de la ora 17.00 la 18:00 i have one magic hour. Doar pentru me&myself&i  fix la zona de beauty și îngrijire personală.

Neapărat, dar neapărat trebuie să îmi cumpăr placa nouă pentru păr. Dacă ai recomandări de vreun brand și stă bine la capitolul calitate vs. preț bagă o recomandare. Chiar vreau să dau cât mai puțin pe ea și să mă bucur de reduceri măcar o dată pe an.

Ziua de duminică îl aduce pe Cristian China Birta în magazinul Flanco din Promenada, de la ora 15:00 la 16:00, și o să fie clar one man show! Este foarte simpatic și o să vă aducă oferte speciale la categoria telefonie. Urmat fiind de Cristina Toth de la ora 17:00 la 18:00, în magazinul Flanco Băneasa, care va veni cu super oferte la electrocansicele mici de bucătărie.

Eu ti-am zis că perioada aceasta este super specială: se desfășoară pe mai multe zile, oriunde te-ai afla o să regăsești persoane publice, bloggeri cunoscuți, fac cum fac și voi fi și eu prezentă zi de zi – din magazin în magazin, dar cel mai important, zic eu, trebuie să ne alegem cu ceva cumpărături la super prețuri.

Ps: vreau placă pentru păr…dă un semn încotro să mă orientez.

#chefdeshopping #BlackFridayNo5

Ora-magica-472x295