Evenimente, Happy mom, I like

1 iunie- La mulți ani, copile drag!

La mulți ani tuturor copiilor!

Dumnezeule este una dintre cele mai așteptate zile ale anului! Mă bucur la fel de mult ca și-n trecut, dar parcă acum această zi înseamnă enorm pentru mine de la apariția Sofiei.
12002759_1170802289600139_1052323272368243485_n
Poate nu știai, însă 1 iunie 2016 este:

Cea mai mare sărbătoare a copiilor împreună cu părinţii fiindcă:

 

·       În timp ce legea care susţine ziua de 1 Iunie ca zi liberă îRomânia este încă în Parlamentul României, Itsy Bitsy FM a pregătit cel mai mare eveniment de o zi întreagă, dedicat copiilor şpărinţilor;

·       Evenimentul face parte din campania derulată de grupul de inițiativă format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie – Andreea Marin, Virgil Ianțu și Tily Niculae -, parlamentari, specialiști, psihologi și asociații de părinți, cu susținerea Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

·       Campania urmărește să schimbe relația dintre copiii și părinții din România, determinându-i pe cei din urmă să petreacă mai mult timp de calitate alături de cei mici.

 

Itsy Bitsy FM  a pregătit cel mai mare eveniment de o zi întreagă, dedicat copiilor şpărinţilor.

Peste 10.000 de părinţi şi copii sunt aşteptaţi chiar de 1 Iunieîncepând de dimineaţă, în Parcul Al. Ioan Cuza din Bucureşti pentru a transforma ziua copilului în ziua copiilor împreună cu părinţii lor la o nouă ediţie a evenimentului tradiţional Itsy Bitsy – Copiii colorează viaţa.

Itsy Bitsy_ 1 iunie 2016_Copiii coloreaza viata

De dimineaţă până seara pe aleile parcului se vor desfăşura peste 50 de ateliere distractive părinte – copil, cele mai iubite jocuri ale copilăriei, multe concursuri şi premii, expoziţii, muzică şi dans, un adevărat festival – maraton cu peste 10 ore de bucurie în familie.

Itsy şBitsy îşaşteaptă prietenii la distracţie în aer liber alături de Zăpă care pregăteşte zeci de surprize pe scena unde vor cânta şi vor dansa peste 200 de copii.
Printre surprizele de pe scenă se numără recitalul Oanei Sîrbu care lansează în premieră noul său album cu muzică pentru copii compusă de Virgil Popescu – “Sunt şic”, prezenţa artistului Gabriel Cotabiţă care va cânta prima oară pe scenă alături de grupul Miniton noua variantă a melodiei “Când zâmbeşti” şi un moment interactiv de ventrilocie cu actriţa Crina Zvoboda.
Voi urca și eu pe scenă,mămica Jojo, cunoscută ziarista Roxana Iliescu împreună cu fetiţele ei şi muzicianul Cornel Ilie de la Vunktânăr tătic şi el.
9 dintre cele mai iubite mame blogger au pregătit “Ateliere cu lipici pentru mămici şi pitici” dimineaţa de la 10:00, îFoişorul de lemn. Ele vor discuta cu mamele despre cum să crească un copil fericit şsănătos fără a se sacrifica.

“Anul acesta vom petrece ziua de 1 Iunie aşa cum le place şi le face bine copiilor: împreună cu părinţii lor. Credem că fericirea copiilor stă îrelaţia bună cu părinţii şi cel mai bun cadou pe care îl putem oferi celor mici este o zi în care să aibă toată atenţia părinţilor. Vom face tot ceea ce putem ca mesajul copiilor şi al părinţilor să fie auzit de parlamentari şi, cu ajutorul lor, ziua de 1 Iunie să devină zi liberă naţională.“ declară Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy.

Așadar de la  17:30 o să fiu pe scenă…te aștept, ok?

Cel mai mare eveniment de joacă Părinți-Copii!!!1 Iunie_Itsy Bisty_2016

5 Comments

 • La multi ani Sofi!!!

  Răspunde
 • Cati ani aveai in acea poza cu mama ta?

  Răspunde
  • Cred ca 8 sau 9 ani:)))!

   Răspunde
 • Comuna ciocanesti sat urzieanca nr 247judetul dambovita

  Răspunde
  • Mariana draga, nu o sa te gaseasca nimeni in veci daca nu iti dai si numele, nr de telefon,nr casei!
   V-am rugat pe toti sa imi scrieti pe contact@tilyniculae.eu
   Voi sunteti 30 de oameni, eu una singura! Si, fiecare scrie pe unde apuca?
   Cum ar trebui sa centralizez eu toate rsp?
   Te rog frumos scrie adresa completa pe contact@tilyniculae.eu, altfel nu o sa iti ajunga premiul! Nu il ridica nici un curier cu adresa incompleta!

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.