Blog

România, te iubesc!

De ce iubesc România?

Fiindcă suntem uniți, deși nu pare! Suntem o nație căreia îi place distracția, suntem creativi, suntem puși pe fapte mari atunci când vrem.

Îmi place fiindcă la orice oră există un magazin deschis, o farmacie, un om pe stradă!

România, te iubesc!

Fiindcă generația mea a prins curaj și vrea schimbări! Le cere și le și face cu pași mici!

Te iubesc pentru fauna și flora, pentru climă , pentru relief!

delta-dunariifagaras

Te iubesc pentru tradițiile tale!

calusarii1 obiceiuri-si-traditii-de-iarna-in-muntenia traditii_si_obiceiuri_romanesti-negrea_eugen-nunta_1-11091

 

Te iubesc fiindcă am ales să rămân în țara unde m-am născut și să mă bucur de tot ce îmi oferi! Să-i fac un viitor copilei noastre, să sper că într-o zi totul o să fie bine!

Pentru bătrâni, copii, dar mai ales pentru familiile tinere care nu doresc să mai meargă la serviciu doar ca să plătească!

Ci vor să TRĂIASCĂ decent!

Anul acesta ratez parada militară fiindcă suntem plecați prin țară! Însă la anul mi-aș dori să fiu cu Sofisticata la Arcul de Triumf și să fim cu steagul țării în mâna!

La mulți ani, ROMÂNIA MEA!

1 Comments

  • Suntem un popor de neamuri proaste,de caractere infecte,nu e nimic de facut intr-o asemenea mocirca….!!!Ne uram si ne dusmanim intre noi,s-ar sfasia vecinii intre ei daca ar fi crima la liber,ne-am da in cap la drumu’ mare pt nimic,pt a arata cine e mai tare in pumn si mai nenorocit,daca nu ne-ar fi frica de puscaroaica…Nu mai exista valori,nu mai exista educatie,maniere,prea putin frumos care se vrea a fi inabusit si distrus cum apare….!!Tiganii s-au corcit cu dacii,cu adevaratii romani,sau si-au insusit mentalitatea,manelizarea tiganilor,s-au dat dupa ei in decursul istoriei si am ajuns cu totii un hibrid slinos si libidinos in marea noastra majoritate…..Cei care dupa vorba ,dupa port sunt altfel,n-au nici o sansa cu cei multi si abrutizati,mustind de invidie si de razbunare pt ca nu sunt aidoma lor,pt ca se cred smecheri….!!!!Vor pleca din tara asta toti acesti „altfel”,toti oamenii ca lumea care se vor putea salva si vor ramane cateva milioane de romani tiganizati,la care se vor alatura in timp si cei rejectati de prin strainate si care vor gasi cu totii aici tiganiada numita Romanica!!!!

    Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.