Daily, Evenimente

Povestea din spatele rochiei…

Luni seară și un reminder care urla de zor că trebuie să ajung la Viva Charity Gala!

Bun, nimic spectaculos până acum până în momentul în care mă apucă panica: nu am rochie, da cu ce mă îmbrac, mă uit de o mie și una de ori pe invitație la  dress code și încep de nebună să caut în șifonier!

Pam, pam și o găsesc pe ea: noua mea achiziție cumpărată de la reduceri de pe ASOS!

Roz, da roz, de îți strepezea dinții…

O iau frumos de pe umeraș și o îmbrac! Însă vine momentul acela când te duci la oglindă și….

Vezi că nu ți se potrivește, că este huge fiindcă ai luat-o online, iar sânii tăi nu sunt atât de mari precum decolteul rochiei…iar picioarele sunt albe ca varul!

Fuck…fuck…10 minute până să plec din casă:

Caută sutienul de pe vremea când alăptam ca să pară sânii mai mari, caută autobronzantul, da nu-i, și, apucă-te pe repede înainte în timp ce o liniștești pe copila că vii repede, repejor acasă- să faci o mixtură de cremă pentru copii cu fond de ten ca să scoți picioarele din belea…

Și după 15 minute, iată ajungi la HILTON!

Bună seară!

Hello, can i help you…

Yes,please, i need a favour- can you help me with my coat?

Oh, but the wardrobe is that way…

Îmi îndrept față după cum îmi indica degetul celui de la recepție și belesc niște ochi mari: garderoba era în spatele panoului de poze unde te așteptau toți fotografii!

Oh, you see, do you believe in GOD?

Yes, why?

Well, i need now a favour…i have a problem with my dress and i can not show up there with my breasts exposed! So please, God bless you and do something with my coat!

Oh, God bless you too, sure- give it to me!

După ce am făcut un check up la toaletă fiindcă rochia nu se așeza, cupele de la sutien erau cât fața mea…fac trei pași și mă strigă Cruceru, Dan Cruceru:

O doamnă așa ca tine să intre singură?

Cruceru să îți dea  Dumnezeu sănătate fiindcă not ready să fiu vulnerabilă la poze…Mă ascund de tine și stau în profil(nu i-am explicat detaliile)

Punctat, salutat, intrat, aranjat de 730 de ori decolteul rochiei care nu stătea neam, hăhăit și până în ora 22 eram acasă…doar am promis că vin repede,repejor, nu?

Tily-Niculae

 

 

 

4 Comments

 • Dar dresscodeul care a fost pana la urma?

  Răspunde
  • Buna!
   Cocktail

   Răspunde
 • Cat a costat rochia si acel plic super,super dragut Tily!!!

  Răspunde
 • Arati foarte bine! 😀 Imi aduc aminte ca am citit despre cum a purtat Jennifer Lopez faimoasa rochie Versace si materialul era fixat de piele cu banda dublu adeziva.

  Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.