Blog, Evenimente, I like

PARTY pentru 313 în viață și-n online!

Vin după o perioadă super aglomerată încât câteodată mă și sperie reminderul de pe telefon. Chiar ieri vorbeam cu o prietenă care îmi spunea că i se pare al dracului de greu ce fac:

Acu switch on, acu switch off!

Așa și cu petrecerea organizată pentru dubla aniversare! Cei 31 de ani proaspăt împliniți, dar și cei 3 ani fabuloși de blog!

Ce-i drept, pe primii doi nu-i știi! Așa cum ți-am tot povestit nu share-uiam nicăieri:)))! De abia în 2015 m-am lansat /asumat în proiecte și activitate zilnică pe www.tilynicule.eu!

Te întrebi ce mi-a venit? Și eu m-am întrebat când am  organizat totul în doar  două zile!

Plecam spre PARIS (vezi detalii aici) și m-am gândit că este un moment bun să închei anul festiv cu toate reușitele blogului, proiectelor! Nu îmi stătea mintea la data! Știam cum vreau să fie!  Dar știam că trebuie să se întâmple cât mai repede- o petrecere intimă.

Cu oameni care la un moment dat mi-au intrat în viață în acest an. Oameni care nu s-ar fi așteptat la o asemenea invitație, oameni care știu că nu petrecem timpul la cafea, oameni care nu știau că îmi doream să LE MULȚUMESC!

Îmi place să privesc omul în ochi, să îl îmbrățișez, să îi spun cât de mult îl apreciez, dar mai ales să priceapă că există și viața reală dincolo de like-urile și comentariile de pe rețelele sociale!

După ce m-am întors în țară am găsit și locația perfectă GARGANTUA KISELEFF!

Mi-am dorit să fie o atmosferă caldă, să ne simțim bine, să ne auzim și mai ales să ZÂMBIM! Așa cum o fac eu în fiecare zi!

Uităm să ne bucurăm, uităm să apreciem, uităm să avem o viață pe pământul acesta!

Cum m-am simțit?

Ca la nunta mea, dar ceva mai obosită și stresată! O aveam pe Sofisticata acasă cu febră și eram ca pe ghimpi!

A fost o combinație de sweet and sour fiindcă nu apucam bine să pup pe cineva, pac, suna telefonul sau eram chemată la o altă poză:))! Și uite așa îmi fugea gândul preț de câteva secunde  de la mâtza mea!

Lângă mine au fost oameni diferiți: foști colegi de muncă, actuali colegi, oameni din agenții, oameni pe care i-am întâlnit în vacanță, oameni din online, oameni din presă! Îți spun sincer că  până și fotografii s-au întrecut pe ei!

I-am rugat  pe cei cu care am colaborat în acest an să vină just for fun petrecere! Ce au făcut ei? S-au cărat cu tot  arsenalul! Așa ceva mai RAR! Mulțumes, Silviu pentru bucuria de a avea aceste poze:)! Cc: Dragos, Ovidiu!

În poze observi unul dintre cele mai frumoase aranjamente pe care puteam să îl am vreodată!

ATELIER FLORENS  este o locație de vis

Vă invit să o descoperiți în orice perioadă a anului, dar în mod deosebit acum! Efectiv rămâi mut când intri acolo! Mi se pare incredibil cât talent poate să aibe CLAUDIA și echipa ei! Felicitările dragilor pentru bucuria pe care o oferiți atunci când vine vorba de aranjamentele voastre florale!

Blogul pentru mine a reprezentat forța pe care o aveam și pe care nu o arătam! M-a făcut să îmi descopăr niște calități ascunse, m-a făcut să realizez câte lucruri pot face dacă sunt constantă, ambițioasă, transparentă!

Mi-a adus numai bucurii și satisfacții! De la prieteni noi descoperiți în online, la campanii de succes, proiecte personale, la schimbări în țara mea!

La vocea pe care o aveam și nu știam că poate fi auzită!

La bucuria momentului și la acceptarea sinelui!

 Oh, Doamne! 3 ani de blog! 3 ani de când simt că fac ceea ce îmi place! Singură și fericită pentru deciziile pe  care le iau!

La mulți ani, www.tilyniculae.eu!

Baloanele au fost aduse cu  dragoste de Jolly Club șiIuliana, ce să vezi, nu te-ai ținut de cuvânt! Nu am ciocnit un pahar de vin cu tine!

Mulțumesc, AVINCIS pentru susținerea evenimentului! Aștept cu nerăbdare să ajung la vila DOBRUȘA de acolo de unde iau naștere aceste vinuri! Promit la anul să învăț să spun ‘NU’ și să îmi fac mai mult timp pentru mine!

Cât despre senzația dulce a serii ce pot spune:)))?

Care era probabilitatea să am noua colecție  2017 GRACE COUTURE CAKES? Și nu un tort! Ci patru torturi de zici că erau pictate!

Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansare tendințelor din domeniul haute patisserie în România.

Și dacă îți face cu ochiul o selecție de torturi Signature Collection este disponibilă zilnic în cake shopul Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City (parter, zona Fântânii).

Dacă totuși sunteți curioși ce îmi doresc voi spune-SĂNĂTATE!

Încotro mă îndrept și ce vreau să fac în online?

Să schimb! Așa cum am făcut-o până acum în toate campaniile mele!

Vă mulțumesc fiindcă ați fost acolo, fiindcă m-ați lăsat să vă spun MULȚUMESC!

Cc:RANEVENTS

 

 

2 Comments

  • A fost o mare bucurie sa fiu alaturi de tine la un moment de gratie din viata ta. Iti multumesc! Te imbratisez cu drag <3

    Răspunde
    • Si eu iti multumesc!

      Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.