Blog, Evenimente, I like, Videos, Vlog

OCC-FELICITĂRI

Zilele trecute am fost invitată la o discuție alături de colegii mei din Opera Comică pentru copii!

M-am dus cu zero  așteptări  fiindcă știam cam ce se întâmplă în teatrele noastre!

Mare mi-a fost surpriza când am auzit, văzut și apreciat câte proiecte au în derulare!

Ca actor, știu ce greu este să îți aștepți rândul să ai un rol, să poți juca, să faci parte dintr-o distribuție care să te onoreze, să ai echipă, să te simți respectat!

Fiindcă am ceva colegi care joacă acolo mi-am propus sincer și fără interes să-i sprijin, să ajut cât pot cu informații despre munca actorilor, balerinilor, oamenilor din echipă.

Cu ocazia deschiderii anului școlar, Opera Comică pentru Copii a lansat programul pe întreaga stagiune, care cuprinde 45 de spectacole diferite, jucate în peste 250 de reprezentații programate în cele trei săli ale instituției din Calea Giulești nr. 16.

Programul complet este disponibil pe site-ul operacomica.ro, iar biletele la reprezentațiile din acest an au fost puse în vânzare în rețeaua bilete.ro.

Publicul are, de asemenea, posibilitatea de achiziționare a abonamentelor, care garantează accesul la un număr consistent de reprezentații, însoțit de cadouri pentru cei mici.

Spectatorii se vor putea bucura în continuare de evenimentele deosebite din Salonul Mozart, beneficiind de oferta 1+1 la achiziționarea biletelor. La fiecare bilet cumpărat la un eveniment programat în Salonul Mozart, vor primi unul gratis. Stagiunea include concerte lecție, povești simfonice și călătorii muzicale prin orașele Europei.

În premieră pentru o instituție de cultură pentru copii, Opera Comică pentru Copii a dezvoltat o aplicație mobilă, adresată atât părinților, cât și copiilor. Aplicația OCC, disponibilă gratuit în magazinul Google Play, conține informații utile despre stagiune și jocuri inspirate din repertoriul OCC.

Revin cu multe informații, poze și mai ales detalii despre spectacole.

Sunt minunați,talentați și credeți-mă că au reușit o mare performanță ca să aibe atâtea spectacole!

Ps: Noi am fost la ‘ Fetița cu chibrituri’ care a lăsat-o pe #Sofisticata cu gura căscată!

Nu se aștepta să aibe parte și de un tur prin spatele scenei, dar…surpriza nu a fost numai a ei!

Dă un play…și vezi cum arată OCC!

1 Comments

  • Foarte frumos! Și noi am fopst, ne-a pl[cut mult de tot, și spectacolul și mai ales turul! Echipa de la Opera Comică pentru Copii este minunată, fac o mulțime de lucruri grozave acolo!

    Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.