Blog

Nu ucide feminitatea din tine, fii femeia de altădată! (P)

Nu dădeam atâta importanță bagajului de vacanță în anii anteriori. Și asta pentru că, plecam în fiecare week-end, fără stres, fără probleme, fără discuții se poate/nu se poate.

De când a venit pe lume Sofisticata lucrurile s-au schimbat complet, dar mai ales după ce, corpul meu  a trecut printr-un proces destul de neplăcut.

21 kg+, te rog nu căuta pe google!

Nu e o fericire când toată viața ta știi că ai fost undeva pe la 53 de kg. Ca oricare dintre noi sau mă rog, ca marea majoritate, simțim că ne pierdem feminitatea. Devenim niște roboței. Noi, ‘piesele de rezistență’ de altă dată ne accesorizăm cu șlapi, tricouri, pantaloni scurți, numa, numa să alergăm după copilul și să îndeplinim zecile de taskuri pe care le avem de făcut.

Copilul, da, poate le dorească, căci a venit și vremea să spun: VRUTUL este LIBER, iar bărbații trebuie să fie implicați.

Deși nu am avut probleme cu Popescu în privința aceasta, cu bucurie îți zic că, anul 2017, a fost primul an din viața mea de mamă când mi-am conștientizat feminitatea, când am avut să am grijă de mine și de dorințele mele.

Când nu am vrut să UCID FEMINITATEA DIN MINE.

A fost pentru prima oară când am stat să mă dau cu  cremă din cap și până în picioare, fără să mă duc de 320 de mii de ori în apă. Prima dată când am purtat bijuterii pe plajă și nu mi-am bătut capul că: fie zgârii copilul , fie intră  nisip, fie le pierd, fie sunt penibilă.

Am purtat  cu atâta bucurie bijuteriile din colecția de vară PANDORA, încredere, asumare încât a fost wow, să mă simt/văd din nou femeie!

Poveștile de vacanță și-au găsit locul până și în medalionul plutitor, care cuprinde noul set de elemente mininaturale de paradisul tropical.

M-am relaxat sub soarele minunat  la MARBLE BEACH și chiar m-am bucurat de cea mai albastră mare purtând colecția de vară PANDORA, care o să îmi amintească de cele mai frumoase momente. Mi-am exprimat stilul  care mă reprezintă și am ieșit în evidență cu propriul meu stil de vacanță purtând inele, cercei, colier cu pandantiv și brățări cu talismane realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, finisate de maeștri bijutieri ai PANDORA.

Așa că, dragele mele, vă doresc din suflet să vă bucurați de feminitatea voastră, dar mai ales să o lăsați să iasă la luminā.

Purtați-vă cu atitudine, purtați haine care vă fac să vă simțiți bine, dar mai ales purtați bijuterii care vă reprezintă.

Doar îi avem pe bărbaţi să ni le cumpere:).

#DOPANDORA #DOcare 💖💖💖

Photo Credit- Alex Lilebubla 

2 Comments

 • Frumoase bijuteriile Pandora, adevarat! Dar pareo acela alb e incredibil! Oare de unde e? 😉 Felicitari pentru blog!

  Răspunde
  • Multumesc pentru aprecieri!
   Plaja este in Thasos- Marble Beach❤️🤘

   Răspunde

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.