Blog, I like

Mame singure: responsabilități și provocări

Din ce în ce mai multe femei acceptă o relație toxică fie de frică, disperare, neputință sau teamă pentru necunoscut.

Foarte puține dintre noi știm ce vrem de la viață, când vrem și mai ales cum să obținem biletul câștigător către FERICIRE.

Deși este trecătoarea fericirea face parte din viața noastră și merităm din plin să simțim pe pielea noastră. Dar cel mai important din punctul meu de vedere este să simțim liniște și siguranță.

În parteneriat pe termen mediu sau lung cu cel cu care ne împărtim viața, casa, patul, zilele, banii, secretele, mâncarea și  ce se mai adaugă la o listă care poate să devină lungă.

Știu multe femei care au încheiat un mariaj ce se dovea a fi un fiasco total. Și le-am apreciat curajul, determinarea, puterea, dar mai ales DECIZIA. Decizia aia care te omoară și te urmărește zile, luni, ani întregi până realizezi că nu există doar un VINOVAT.

Știu și femei care au devenit victima propriei vieți. Fiindcă au tolerat sau au sperat.  Sau de ce nu…a fost mai ușor fiindcă s-au mințit. Zi de zi, lună de lună, an de an.

Și totuși când începi să respiri, să retrăiești niște emoții de care ai uitat? Când îți dai seama că este TIMPUL să te validezi și să te iubești așa cum ești. Când ierți, TE IERȚI?

Se spune despre divorț că este un proces foarte dureros. Care devine obositor pe mai multe planuri. Persoana respectivă este în viață, dar nu și în viața ta.

Dacă sunt și copii implicați atunci chiar poate începe  un bailando.

Copii nu trebuie să preia din responsabilitățile adultului plecat din familie. Dar chiar și așa…

Când știe mama care-i în suferință unde este limita?

La cine ar trebuie să apeleze o mamă singură când este depășită de responsabilități? Dacă am avea cu toate o prietenă în situația descrisă, ce am face?

Află răspunsul la toate acestea în materialul pe care ți l-am pregătit…

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.