Blog, Evenimente

Lansare carte ‘Rețete Sofisticate’ la cea mai ITSY BITSY zi LIBERĂ NAȚIONALĂ

Cam așa stătea treaba în 2016 când nici nu lucram cu colegii de la ITSY BITSY, nici nu începusem să fiu lider de opinie alături de Andreea Marin și dragul de Virgil Ianțu în campania #1iunieziliberănațională.

Apăream în fața a 30.000 de oameni live pe scenă, dar și LIVE pe facebook:)))!

După muncă multă și implicare maximă, iată că, cu mare drag pot spune că am făcut ISTORIE. De abia aștept să-i povestesc Sofisticatei despre drumurile în Parlament, aparițiile tv și credința pe care am avut-o că ‘we will make it’.

Puiul meu mic este foarte norocos fiindcă noi am avut curajul să ne rupem de un salariu fix și să facem ceea ce ne place pe cont propriu. Asta înseamă organizarea timpului mai bine, petrecerea orele împreună,  dar și multă,multă atenție.

Mi-am dorit ca măcar o zi pe an cei mici, împreună cu cei mari să aibe parte de o zi specială.

În ultima vreme numai mesaje frumoase primesc. Mă copleșesc și mă încurajează să continui cu munca pe care o fac…

Și pentru că de anul trecut și până acum s-au întâmplat atât de multe, iată cum, în calitate de moderator al emisiunii zilnice ‘ Medidații pentru părinți‘,mă puteți găsi la foișorul V.I.P începând cu ora 13:35.

În schimb la ora 15:30 cu mic, cu mare mai facem o lansare a cărții ‘Rețete Sofisticate’. O să fie prezentă în cadrul evenimentului de 1 iunie de dimineață și până după lansare(revin eu cu detalii).

Vă aștept cu mare, mare drag pe toți la cel mai grozav eveniment al anului!

Mai multe detalii despre eveniment, desfășurător, regăsiți pe pagina de event, aici.

Hai și TU la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

Write a comment