Blog, Evenimente, I like

Încep primăvară cu stil (P)

Dintotdeauna am suferit fiindcă nu am știut să mă îmbrac, accesoriez, să îmi pun corpul în valoare sau să îmi ascund  defectele!
Știi cum este, nu le poți avea pe toate. Însă, de când cu pozele pe instagram, colecțiile noi, trendurile, mă frapează usurinta cu care anumite fete pot să se accesorizeze, îmbrace, indiferent de sezon sau tendințe, practic, cum zilnic au un upgrade de imagine! Și totul, doar din atitudine și garderobă! Fie că sunt la job, picnic, concert, restaurant- sunt genul acela de fete, care întotdeauna arată bine.

Māi să fie! Da unde greșesc?

Pe la evenimente am tot vorbit cu specialiști, însă parcă tot degeaba!
Am simțit nevoia în tot acest timp să merg într-un cadru organizat, unde să am un bun prilej de a socializa, de a înțelege anumite puncte cheie, și de ce nu, de a pune în practică cele auzite din partea specialistului.
Poate, de cele mai multe ori nu îmi acord suficientă atenție! În fiecare lună, ajung la concluzia că nu am grijă de dorințele, de plăcerile mele.

Și numa bine a picat următorul eveniment despre care îți voi povesti.

În această primăvară este perioada schimbării. Perioada când ar trebui să încetez a mă plimbă haotic prin magazine, fără a avea o idee de cum ar trebui să îmi creionez niște ținute, în ce combinații ar trebui să le port. Momentul când, ar trebui sā încetez a-i cere pārerea lui Popescu,pe whatsapp, din cabina de probā.

 

Vezi tu, participând la tot felul de evenimente, pentru mine- devine periculos! De exemplu:

Nu mă pot expune  de douā ori, cu o hainā, pe care de altfel, am purtat-o într-un interviu pentru emisia- LA MĂRUȚA.

Publicul meu tine minte! Fac prea multe lucruri- live-uri pe facebook, aparitii la panou în  cadrul evenimentelor, interviuri, proiecte, sedinte foto…you name it.

Ce să mai, clar!

Vreau să întâmpin noul sezon cu încredere și energie pozitivă, iar pentru asta mă duc în PARKLAKE SHOPPING CENTER, la un atelier gratuit, oferit de FUNDAȚIA CALEA VICTORIEI.
Sâmbătă, 4 martie, între 16:00-18:00, în zona MAIN SQUARE, vor aborda tema„Fashion&Accesories”. Accesul este gratuit, așa că, ar fi păcat să nu pun în practică ceea ce aud.
Nici mai mult, nici mai puțin:200 de magazine care au pregătit noile colecții primăvară-vară 2017.
Stilul personal se construiește cu atenție. Promit să o las pe Sofisticată acasă și să fiu sinceră dacă ne vedem pe la cabină de probă- o să am răbdare. Dar îți cer și ție același lucru.
În cazul în care pleci din București sau te așteaptă vreun botez, stai liniștită, nu te las fără surpriză.

Doar este luna noastră!

Buna dispoziție te așteaptă la concertul cadou pentru super-fete organizat de ParkLake în parteneriat cu Profm!

În 8 martie, cele mai în vogă artiste din România-Antonia, Feli, Sore, Nicoleta Nucă și Jazzy Jo-concertează în mall. Evenimentul va începe la oră 19:00 la parterul centrului comercial (în Main Square).

Ce trebuie să faci? Nimic!

Voia bună la pachet și cam atât. Accesul este GRATUIT!

11 martie  este ziua noastră, again! Vorbim despre make-up, culori, tendințe.

Pentru mai multe detalii intră pe pagina PARKLAKE de facebook, află info și dā de veste mai departe:

Sunt foarte entuziasmata!

Write a comment