Blog, De luni pana duminica, I like, Vlog

Cum a fost prima zi la Itsy Bitsy? (Video)

Multă lume, dar multă lume îmi dă un feedback extraordinar vizavi de expunerea mea, munca, implicarea, realizarea materialelor.

Adevărul este că sunt o tipă organizată, cel puțin așa îmi place să cred. Și, oricât de greu ți-ar fi să crezi că nu sunt în viața de zi cu zi activă 24/24, iată cum am ajuns prin programarea lucrurilor. totuși la treaba aceasta.

În principiu am avans pe blog, facebook, content video, ședințe foto, proiecte plătite, apariții cu vreo două săptămâni înainte.

Și, din toamnă mi-am propus să capăt avans timp de o lună.

Cred că dacă nu aș funcționa așa, evident, nu aș avea cum să fiu implicată în activitățile alături de familia mea.

Dar să îmi și acord timp de calitate pentru mine.

La fel ca și voi, duc copilul la grădiniță, ateliere/activități, mă gândesc ce trebuie să gătesc, ce trebuie să mai cumpăr, pe unde trebuie să fac curat, ce haine sunt nespălate sua necălcate și lista poate continua.

M-ați auzit când spuneam că nu sunt măritată cu social media, deși eu chiar sunt extrem de activă.

Și fiindcă am elucidat misterul acesta, uite cum mi-am dorit să am o amintire de neuitat vizavi de prima zi la Itsy Bitsy.

Mami_IB_Meditatii_210X137,5mm

Era luna august, venisem proaspăt din concediu și-i oboseam pe colegii mei cu hey rup-ul meu. Nu înțelegeau de ce îmi doresc să înregistrez și nu o iau cu baby steps.

Da, ce să-i faci, prioritatea nr 1. o are familia mea, puiul meu, proiectul meu de suflet (blogul) si apoi intervin restul contractelor.

Cum în online totul se întâmplă  totul acum, așa și cu mine. Doar că…

Nu am editori pe content video, nu îmi dă nimeni scenariul cap- coadă, nu îmi aranjează nimeni cadrele, nu vine nimeni să îmi spună ce ar trebui și când să scriu.

Ca atare, it’s a lot, și da, recunosc că devine și obositor! Însă, am rezolvare.

Sper să fac un upgrade mare pe video ca să nu mi se mai blocheze calculatorul și de editat nu-i bai, știu ce vreau să scot la sfârșit de filmuleț.

Deci, da, așteaptă-te ca din toamna aceasta să vezi mult mai mult conținut video, proiecte noi, dar și emisia zilnică de la Itsy Bitsy pe care efectiv o îndrăgesc.

Cum și în ce fel a fost…dă click pe video!

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.