Blog, De luni pana duminica, Evenimente, Videos, Vlog

Când pleci la întâlniri cu așteptări zero legi cele mai frumoase amiciții

Fac extrem de multe lucruri. Îmi este ciudă că nu pot fizic să scriu în timp real despre  lucrurile, întâmplările, ocaziile  care mi se ivesc în viață.

Săptămâna trecută  am cunoscut-o pe Cătălina de  la Zoot cu care am avut o chimie incredibilă. Mă bucur când văd oameni care își schimbă complet traseul din viața și au curaj să încerce.

Ziua a fost plină de dimineață până seara așa cum vei vedea și în videoul de mai jos, dar parcă a meritat din plin.

Primesc multe mailuri pe zi și mă străduiesc din răsputeri să le răspund tuturor chiar dacă doresc să mă implic sau nu în propunerea lor.

Prânzul a fost o surpriză pentru mine, deși știam unde mă duc și de ce. Respectiv la Marriott ca să le fiu alături celor de la SOS SATELE COPIILOR în parteneriatul lor cu hotelul, un parteneriat ce ține de 5 ani.

14615668_1231477823542219_8143084216777958499_o

M-am cam panicat sincer când am văzut cât de restrâns era eventul, dar au avut grijă de mine și m-au copleșit aprecierile lor. Am stat cu niște oameni puternici la masă care mi-au demostrat că omenia este lucrul cel mai de preț. Un principiu la care țin.

Felicitări, dragilor! Să știm să facem bine dar să  și îndemnăm pe altii, consider că este lucrul cel mai greu de învățat în vremurile noastre.

Seara am continuat-o în familie ca să spun așa, la CINEMA CITY! M-am mirat și eu că am acceptat invitația la un film de groază, dar nu aveam cum să ratez sala VIP! Când mă mai duc eu la film cu paharul de vin?

Fiind la 5 minute de casă m-am riscat în timpul filmului să stau cu geaca pe cap și mâinile în urechi. M-am văzut cu oameni de care îmi era dor, am dansat fiindcă au avut un dj bestial și am turnat la sos de brânză peste nachos-ul din dotare cum nu cred că o voi mai face, ever!

14729112_1146255188823714_462346546239601687_n

Overall, am păcălit cu un singur ruj mov  pe buze și mi-am dat seama că filmele de groază nu sunt chiar așa horror, fiindcă eu am râs.

Rămâne de văzut pe viitor dacă am râs de frică:)))!

 

Video&editing: Tily

Photo credit: Cristina Nichidus

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.