Blog, Daily, De luni pana duminica, Happy mom

Ca la 29 de ani

Luna noiembrie este luna mea. Pam, pam! și zic asta fiindcă mă bucur de două petreceri distincte. O dată fiindcă îmi aniversez numele de sfântul Mihail și Gavril, iar a doua oară fiindcă mai trece un an în care realizez cât de norocoasă sunt!

Anul acesta mi-am început ziua la salonul unde mi-am făcut schimbarea radicală de look și pentru că tot am fost întrebată unde, ce, cum, cât am decis să fac un tutorial în care să vedeți cum arată ‘omul’ cu mâinile de aur.

După ce am stat vreo două ore pe la salon am plecat spre casa unde eu am copilărit în satul Tântava. Am vrut să am o petrecere relaxată, cu prieteni apropiați (ai mei și ai lui frate-miu, ne-am sărbatorit amândoi ziua de naștere fiindcă suntem născuți la o săptămână distanță), să vină lumea în blugi și adidași. Pentru că nu existau gaze… în 2014 la 20 de km de București nu există gaze, dar trecând peste acest aspect am considerat că este cazul să punem o centrală pe lemne și să ne strângem ca o mare familie ce suntem. Cum s-ar spune am inaugurat ‘centrala’ și am mers pe varianta old times – să dăm un bairam. Aveam tot pachetul, masa la perete, canapelele idem, mâncarea în casolete, carnea de grătar afară, cu alte cuvinte în termenii de 2014 aveam mâncare finger food.

Mi-am dorit să fie o atmosferă destinsă și cred că se vede  din pozele de mai jos.

Am specificat în invitația trimisă prietenilor că este o petrecere cu no kids și, crede-mă, a ieșit desmăț. Îmi aduc aminte de toate petrecerile lui frate-miu în casă la noi, se distrau maxim… A fost un remake al bairamurilor de altă dată, am început cu niște țuică fiartă cât să ne încălzim și s-a continuat cu ce a apucat fiecare.

Și da, în anul 2014 mă declar o mamică, soție, prietenă, colegă iubită. Norocoasă din cale afară și sănătoasă, realmente nu exista zi în care să nu fiu recunostoare pentru tot ce mi se întamplă.

_MG_7594

_MG_7553

IMG_7657

 

 

Write a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.